Slide
Oglasi za članove Komore
KORISNIČKI IZBORNIK
Pravo na predaju besplatnog oglasa imaju svi aktivni članovi Hrvatske komore dentalne medicine. Prije objave na stranicama Komore priloženi materijali prolaze kroz verifikaciju sadržaja nadležne službe. Ovaj postupak traje do dva radna dana. Odobreni oglas će na stranici propagirati minimalno šezdeset dana od dana objave. Usluga objave fotografije (slikovni oglas) naplaćuje se 66,36 € (500,00 Kn). 

RADNA MJESTA - DDM

Zamjena za vrijeme rodiljnog dopusta - Đakovo

   Datum objave: 5. 12. 2023.   

Tražim zamjenu za rad u ugovornoj ordinaciji u Đakovu, minimalno radno iskustvo godinu dana.
Kontakt na e-mail adresu: dental.budimir@gmail.com

Traži se doktor/ca dentalne medicine

   Datum objave: 27. 11. 2023.   

Stomatološka ordinacija Dentelin u Rovinju traži doktora /cu dentalne medicine. Poželjno radno iskustvo osobito u mobilnoj protetici.
Molim životopis sa kontakt brojem telefona poslati na mail: danijelakomljenovic@yahoo.com

Doktor dentalne medicine - Zagreb centar

   Datum objave: 17. 11. 2023.   

Zapošljavamo DOKTORA DENTALNE MEDICINE (m/ž) s težištem interesa i iskustvom u ortodonciji. Tražimo nekog tko želi ići ukorak s tehnologijom te s interesom u korištenju digitalnog workflowa. Radno iskustvo minimalno 1-2 godine. Od stranih jezika obavezno znanje engleskog.

Svoj životopis i molbu šaljite na: marijana.kusan@videntis.eu


Tražimo doktoricu/doktora dentalne medicine Osijek

   Datum objave: 13. 11. 2023.   

Specijalistička ordinacija dentalne medicine za ortodonciju dr. Ane Petrović širi svoj tim i u potrazi smo za osobom (m/ž) na radnom mjestu DR. DENTALNE MEDICINE.
Ordinacija se nalazi u centru Osijeka.
Cijenimo stručnost, posvećenost poslu i želju za napredovanjem na području ortodoncije,konzervative i protetike.
Nudimo rad na neodređeno vrijeme uz probni rok, od ponedjeljka do petka u novom moderno opremljenom prostoru s mogućnošću usavršavanja i napredovanja, kontinuranih stručnih edukacija te ugodno i poticajno radno okruženje. Poželjno je iskustvo, no nije presudno.
Ukoliko nam se želite pridružiti pošaljite Vaš životopis mailom na adresu orto.ana.petrovic@gmail.com uz nekoliko riječi o sebi.

Implantologija

   Datum objave: 7. 11. 2023.   

Doktor dentalne medicine nudi suradnju (dolazak na vašu adresu), ordinacijama dentalne medicine, dentalnim poliklinikama: ugradnja implantata, izrada "glodanih" All on 4 i All on 6 CoCr, Titan i cirkon konstrukcija kao i izrada individualnih nadogradnji na implantatima.

Za više informacija nazvati ili poslati WhatsApp poruku na: 098639823


Implantologija

   Datum objave: 7. 11. 2023.   

Doktor dentalne medicine nudi suradnju (dolazak na vašu adresu), ordinacijama dentalne medicine, dentalnim poliklinikama: ugradnja implantata, izrada "glodanih" All on 4 i All on 6 CoCr, Titan i cirkon konstrukcija kao i izrada individualnih nadogradnji na implantatima.

Za više informacija nazvati ili poslati WhatsApp poruku na: 098639823


Tražim dr. dent. med.

   Datum objave: 2. 11. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine sa ugovorom u Samoboru traži dr. dent. med. sa iskustvom barem 2 godine. U početku zamjena za bolovanje, nakon zamjene nudimo stalni radni odnos.

Javiti se na 0995334600.


Hitno se traži doktor/ doktorica dentalne medicine

   Datum objave: 2. 11. 2023.   

Hitno se traži doktor ili doktorica dentalne medicine kao nositelj tima u ugovorenoj ordinaciji dentalne medicine u Glini, Vukovarska 31. Ugovor o radu je na neodređeno vrijeme,prema kolektivnom ugovoru.
Kontakt: mob: 0989585467,

Rad na 4 sata, tražim

   Datum objave: 1. 11. 2023.   

Doktorica dentalne medicine, odgovorna, s višegodišnjim iskustvom, traži zaposlenje na 4 sata u Zagrebu i okolici, moguć i Karlovac.
Kontakt telefon: 099 5102000

Kirurgija / implantoprotetika / protetika

   Datum objave: 31. 10. 2023.   

Doktor dentalne medicine, preko 10 godina iskustva u kirurgiji, protetici, implantoprotetici, nudi suradnju ordinacijama koje žele proširiti ponudu prema svojim pacijentima: ugradnja implantata, sinus lift zahvati, ostali kiruški zahvati kao i izrada individualnih nadogradnji na implantatima. Kompletna priprema pacijenta za izradu protetskih/implantoprotetskih radova.
Kontakt osoba: Medicinska sestra, Maja Borovac 098639823

LEDIKDENT dentalni centar zapošljava doktora dentalne medicine

   Datum objave: 30. 10. 2023.   

Privatna obiteljska ordinacija u Novom Zagrebu je u potrazi za novim članom našeg tima. Ako ste samostalni u radu, spremni na suradnju te imate određeno iskustvo u protetici onda je ovo oglas za vas!
Nudimo: - pozitivno i smireno radno okruženje - 6-satno radno vrijeme - jedna radna subota mjesečno - stimulativna primanja, nagrade i poticaji - učenje i napredovanje
Od vas tražimo: - Minimalno 2 godine iskustva, poželjno sa znanjem u protetici - Prilagodljivost novom timu i novoj radnoj okolini - Izrazita komunikativnost - Vedar duh i optimističnost - Spremni ste raditi sve grane stomatologije
Pozivamo vas da nam se javite putem maila lena@ledikdent.hr sa svojim CV-em kako bi Vas pozvali na razgovor i bolje se upoznali.

Tražimo doktora dentalne medicine

   Datum objave: 24. 10. 2023.   

Ordinacija mr.sc. Dragutin Dvojković dr.med.dent. traži doktora dentalne medicine sa iskustvom 2-3 god. Rad u modernim i digitaliziranim ordinacijama. Rad od ponedjeljka do petka. Vikendima NE RADIMO!! Stimulativna primanja i mogućnost napredovanja. Radni odnos za stalno uz probni rok. Zainteresirani molimo da pošalju životopis na info@dental-dvojkovic.hr


Doktor dentalne medicine - zamjene

   Datum objave: 23. 10. 2023.   

Doktor dentalne medicine s više godina radnog iskustva zainteresiran za kraće i duže zamjene na području
šire okolice Zagreba. Kontaktirati me možete na 0913029840.
Unaprijed zahvaljujem


Zapošljavamo doktora/doktoricu dentalne medicine, mjesto rada Samobor

   Datum objave: 23. 10. 2023.   

HP dental iz Samobora traži doktora/doktoricu dentalne medicine koji će se pridružiti našem stručnom
timu. Ako ste spremni na samostalan rad, strastveni ste prema dentalnoj medicini i imate želju za daljnjim
razvojem i napretkom, svakako nam se javite!

Što tražimo?

 • Najmanje dvije godine radnog iskustva u dentalnoj medicini
 • Strast prema radu sa pacijentima i želja za usvajanjem novih znanja
 • Odgovoran i samostalan radni pristup
 • Komunikativnost, vedrinu, smirenost i srdačnost u radu sa pacijentima i ostalim članovima tima

Što nudimo?

 • Rad u modernoj ordinaciji uz sigurna i redovna primanja, te mogućnost financijskog napredovanja u
  skladu sa razvojem kompetencija
 • Suradnja s iskusnim članovima tima iz vlastitog dentalnog laboratorija sa najsuvremenijom opremom i
  materijalima
 • Mirno radno okruženje i dobra radna atmosfera
 • 8-satno radno vrijeme od ponedjeljka do petka, bez radnih vikenda

Životopis, kao i zamolbu, molimo pošaljite na e-mail adresu: info@hpdental.hr


Traži se dr. dentalne medicine

   Datum objave: 18. 10. 2023.   

Traži se doktor/ ica dentalne medicine za rad u ortodontskoj ordinaciji u Metkoviću.Također je moguć dogovor za davanje ordinacije u najam. Ordinacija ima ortodontski ugovor sa HZZO. Dr. Srećko Jeramaz, 098581359.


Doktor/ doktorica dentalne medicine u ordinaciji Ortolook

   Datum objave: 18. 10. 2023.   

Ordinacija Ortolook-dr. Leila Latić Hodžić traži doktora/doktoricu dentalne medicine s dvije godine radnog iskustva koji će se pridružiti našem stručnom timu. Ako ste strastveni prema dentalnoj medicini i želite se razvijati i u području ortodoncije, ovo je prilika za vas!

**Uvjeti za prijavu:** - Diplomirani doktor/doktorica dentalne medicine - Najmanje dvije godine radnog iskustva u dentalnoj medicini - Strast prema radu s pacijentima i želja za usvajanjem novih znanja u području protetike, konzervative i ortodoncije - Odgovoran i samostalan radni pristup - Dostupnost za rad od ponedjeljka do petka

**Nudimo:** - Ugovor na neodređeno s probnim radom - Rad u modernoj ordinaciji smještenoj u novom VMD kvartu Darwinova, Zagreb - Suradnju s iskusnim stručnjacima u području dentalne medicine i ortodoncije - Edukacija za digitalizaciju protokola - Mogućnost kontinuiranog usavršavanja i razvoja karijere kroz plaćene edukacije - Rad u veselom i nasmijanom timu Ako ste spremni pridružiti se našem timu i aktivno doprinositi oralnom zdravlju i zadovoljstvu naših pacijenata, pošaljite svoj životopis i motivacijsko pismo na adresu: smile@ortolook.hr. Radujemo se što ćemo upoznati nove članove našeg Ortolook tima i zajedno stvarati osmijehe!

Rok za prijavu: 30.11.


Zapošljavamo doktoricu/ doktora dentalne medicine

   Datum objave: 14. 10. 2023.   

CentroDENT iz Kastva, pored Rijeke, zapošljava doktoricu/doktora dentalne medicine na puno radno vrijeme. Minimalno radno iskustvo 2 godine. Poznavanje rada na računalu. Poznavanje talijanskog jezika. Više infomacija o nama možete vidjeti na: https://www.centrodent.hr Prijave sa zamolbom i životpisom molimo slati na: zeljka@centrodent.hr


Tražim posao dr. med. dent.

   Datum objave: 11. 10. 2023.   

Tražim posao doktorice dentalne medicine Zagreb i okolica, Karlovac O998525429


Budi dio našeg tima

   Datum objave: 06. 10. 2023.   

Zbog povećanja obima poslovanja tražimo doktora/-icu dentalne medicine na puno radno vrijeme u ordinaciji u Rijeci. Svoju prijavu sa životopisom pošaljite na posao.smilestudio@gmail.com


Traži se dr. med. dent.

   Datum objave: 03. 10. 2023.   

Labor-dent Matoš d.o.o. traži doktoricu dentalne medicine. IV. Maksimirsko naselje br.21. Molimo javite se na broj 091 2754 433.


Tražimo doktora dentalne medicine

   Datum objave: 29. 09. 2023.   

Ordinacija mr.sc. Dragutin Dvojković dr.med.dent. traži doktora dentalne medicine sa iskustvom 2-3 god. Rad u modernim i digitaliziranim ordinacijama. Rad od ponedjeljka do petka. Vikendima NE RADIMO!! Stimulativna primanja i mogućnost napredovanja. Radni odnos za stalno uz probni rok. Zainteresirani molimo da pošalju životopis na info@dental-dvojkovic.hr


LEDIKDENT dentalni centar zapošljava doktora dentalne medicine

   Datum objave: 29. 09. 2023.   

Privatna obiteljska ordinacija u Novom Zagrebu je u potrazi za novim članom našeg tima. Nudimo pozitivno i smireno radno okruženje, 6-satno radno vrijeme, jedna radna subota mjesečno, stimulativna primanja, nagrade i poticaji. Ako ste Vi: - Osoba sa iskustvom poželjno sa znanjem u protetici - Vedri ste, komunikativni ali i profesionalni - Brzo se uklapate u novo okruženje - Spremni ste raditi sve grane stomatologije - Važni su vam mirnije radno okruženje i obiteljska atmosfera Onda vas pozivamo da nam se javite putem maila lena@ledikdent.hr sa svojim CV-em kako bi Vas pozvali na razgovor i bolje se upoznali.


Tražimo doktora dentalne medicine (m/ž)

   Datum objave: 29. 09. 2023.   

Tražimo doktora dentalne medicine (m/ž) s minimalno dvije godine radnog iskustva, za rad sa djecom i odraslima. Tražimo osobu koja je spremna za samostalan rad, pedantna je, smirena, vedra duha i timskog duha. Nudimo ugovor na neodređeno, radno vrijeme od 6h i ugodnu radnu atmosferu. Svoje prijave sa zamolbom i životopisom molimo šaljite na info@drmimica.com


DotDent klinika zapošljava doktora dentalne medicine

   Datum objave: 26. 09. 2023.   

DotDent klinika u Matuljima zaposljava doktora dentalne medicine u kapacitetu punog radnog vremena od ponedjeljka do petka. Klinika vikendom ne ordinira. Radni odnos se zasniva na neodređeno s probnim rokom.


Doktor dentalne medicine - Dubrovnik

   Datum objave: 20. 09. 2023.   

Doktora/-icu dentalne medicine na puno radno vrijeme traži ambulanta dentalne medicine Sanja Radić Miović dr. med. dent. u samom centru Dubrovnika. Molim zainteresirane da se jave na mail sanja.radic.miovic@gmail.com


Ordinacija SMILE STUDIO Rijeka zapošljava doktora/icu dentalne medicine

   Datum objave: 18. 09. 2023.   

Smile studio Kovačević Mikšić u Rijeci je ordinacija koja postoji od 2003. godine. U tih 20 godina rada cilj nam je uvijek svakom klijentu pružiti profesionalnu uslugu uz uvijek prisutnu toplinu i prisnost manje obiteljske ordinacije. Počevši s jednim zaposlenikom danas se ponosimo timom od 8 ljudi, ( https://smilestudio.hr/nas-tim/ ) specijalistom implantologije i regerativne stomatologije, specijalistom parodontologije i suradnjom sa eminentnim kolegama iz raznih grana stomatologije. Jedna smo od rijetkih ordinacija koja u svom radu primjenjuje potpuno digitalne stomatološke protokole. Ponosni smo na odnos s našim klijentima o čemu govore njihove recenzije. ( https://smilestudio.hr/sto-kazu-klijenti/ )
Zbog povećanja obima poslovanja tražimo liječnika/icu stomatologije koji će se uklopiti u naš tim i gajiti iste profesionalne vrijednosti:
• liječnik/ca stomatologije,
• voliš biti u toku s trendovima i novim tehnologijama u dentalnoj medicini,
• cijeniš toplu radnu atmosferu, gdje je tim jednako važan kao i pojedinac,
• još ako si fluentan/na u engleskom i/ili talijanskom jeziku, ti si naš idealan budući kolega. Kod nas ćeš moći:
• raditi s najboljim tehnologijama i u skladu s trendovima u dentalnoj medicini, no ne nauštrb osjećaju zajedništva i dobrobiti,
• profesionalno se razvijati te ujedno razvijati svoju samostalnost uz mentore iz mnogih područja,
• imati odličnu ravnotežu privatnog i poslovnog života, jer kod nas se unaprijed zna kada tko radi i ne prakticiramo prekovremene, vjerujemo u kvalitetu rada koja proizlazi iz kvalitete života,
• ovo podrazumijevamo, ali nek' stoji – sigurna i redovna primanja, te mogućnost financijskog napredovanja u skladu s razvijanjem tvojih kompetencija. Svoju prijavu sa životopisom, motivacijskim pismom i slikom pošalji nam dolje na linku, veselimo ti se 👉 posao.smilestudio@gmail.co

Traži se dr. med. dent.

   Datum objave: 15. 09. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine Ksenija Živković u Karlovcu traži doktora/doktoricu dentalne medicine na puno radno vrijeme. Prijave s životopisom poslati na e-mail xeniaz24@gmail.com Adresa: Masarykova 30, 47000 Karlovac Tel 099 841 3960 ili 099 4648 288


Traži se dr. med. dent. (Zagreb)

   Datum objave: 14. 09. 2023.   

Ordinacija u blizini Kvatrića traži dr.med.dent. Potrebno iskustvo: 0-3 god Osoba zainteresirana za posao mora biti motivirana za rad, ambiciozna i željna učenja. Imate mogućnost napredovati i učiti u ordinaciji koja je opremljena za suvremeni način rada (primescan, rtg...itd). Zarada ovisi isključivo o Vašoj ambiciji i željom za rad i napredak.

Zainteresirani molim da se jave na zvonimir.dvojkovic@gmail.com


Ord. dent. med. - Iznajmljuje se jedno radno mjesto

   Datum objave: 11. 09. 2023.   

U ordinaciji dentalne medicine iznajmljuje se jedno radno mjesto doktoru dentalne medicine ili specijalistu. Zagreb - Črnomerec. Informacije na info@emdent.hr ili 098 607-515


Zapošljavamo doktora/icu dentalne medicine

   Datum objave: 07. 09. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine dr. Janko Naka u Zagrebu zapošljava doktora/icu dentalne medicine s radnim iskustvom na neodređeno. Prijave sa životopisom slati na info.ordinacijanaka@gmail.com ili pozivom na broj 099 2922 196


Ord. dent. med.

   Datum objave: 07. 09. 2023.   

Tražim kompanjona za otvaranje ordinacije na frekventnoj lokaciji ,na tramvajskoj postaji Dubrava.
E-mail adresa: osmani.aziz@hotmail.com Broj mobitela: 0915294110

Zapošljavamo doktora/doktoricu dentalne medicine, mjesto rada Zagreb

   Datum objave: 07. 09. 2023.   

Traži se doktor dentalne medicine(m/ž) Ukoliko imate minimalno 3 godine iskustva u općoj stomatologiji i protetici, motivirani ste i ambiciozni javite nam se i pridružite se našem timu. Nudimo ugovor na neidređeno, mogućnost napredovanja i stimulativna primanja. Pošaljite životopis na ordinacijaburazin@gmail.com ili nas kontaktirajte na broj telefona 098/707234 Ordinacija B dent, Vrbani


Zapošljavamo doktora/icu dentalne medicine, mjesto rada Umag

   Datum objave: 06. 09. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine Modern Dental u Umagu (Petrovija) zapošljava Doktora/icu dentalne medicine. Prijave sa životopisom možete slati na e-mail: info@moderndental.hr ili nas kontaktirate ne broj: 0953847622


ZG - zamjene

   Datum objave: 30. 08. 2023.  

Iskusan stomatolog zainteresiran za zamjene na teritoriju Zagreba.
E-mail adresastomdr5@gmail.com


Traži se doktor dentalne medicine za rad u Centru dentalne medicine

   Datum objave: 29. 08. 2023.  

Traži se doktor dentalne medicine (m/ž) za rad u Štimac centru dentalne medicine. Ukoliko imate više od 5 godina iskustva u općoj stomatologiji i protetici, motivirani ste za rad u velikom timu doktora i tehničara pridružite se našem timu! Nudimo vam mogućnost napredovanja i razvijanje vještina u digitalnoj stomatologiji, izradu visoko-estetskih protetskih radova, rad s najnovijim tehnologijama na tržištu te suradnju i razmjenu iskustava u velikom i stručnom timu doktora svih grana dentalne medicine uz podršku internog laboratorija. Organiziranost, komunikativnost i timsko djelovanje glavne su karakteristike osobe koju tražimo!
Javite se sa životopisom na centar@drstimac.com ili na broj telefona 098/413-007 do 30.09.2023. Štimac centar dentalne medicine

DOKTORA/ICU DENTALNE MEDICINE tražimo, Zagreb centar

   Datum objave: 29. 08. 2023.  

Dental Estetic Studio, dr Knego, Zagreb traži 2 doktora/ice dentalne medicine: 1) sa iskustvom u općoj dentalnoj medicini i protetici 2) bez iskustva ili manjim iskustvom Plaća visoka i ovisi o iskustvu, mogućnost napredka, mentorstva u radu u estetskoj dentalnoj medicini i protetici, radu sa skenerom, dentalnom fotografijom, u implantologiji itd. Ordinacija ima sve specijalistike, nema ugovor sa fondom za zdravstvom i strogo je privatna ordinacija, idealni za nekoga tko želi raditi u estetici.
Molimo zainteresirane CV sa fotografijom poslati na mail: info@ordinacijaknego.hr

Zapošljavamo doktora/icu dentalne medicine

   Datum objave: 29. 08. 2023.  

Dentalna klinika Mb Dent zbog povećanog obima poslovanja traži doktora/icu na puno radno vrijeme na neodređeni period.
Prijave slati na info@mbdent.com

Radno mjesto - Doktor dentalne medicine

   Datum objave: 24. 08. 2023.  

Zapošljavamo doktora dentalne medicine u ordinaciji u Velikoj Gorici. Tražimo osobu koja je komunikativna, spremna učiti, koristiti najnoviju tehnologiju i raditi u timu. Radno iskustvo je poželjno ali nije nužno.
Ako želite biti dio našeg dinamičnog tipa pošaljite nam svoj životopis na mail: info@navident-cdm.hr

Tražim posao - Dr. med. dent.

   Datum objave: 24. 08. 2023.  

Doktorica dentalne medicine s godinu dana radnog iskustva traži posao u Splitu i okolici.

Možete me kontaktirati na 0994013199 ili katarina.colak9@gmail.com


Tražimo dr. med. dent.

   Datum objave: 16. 08. 2023.  

Ordinacija dentalne medicine Adent na Viškovu zapošljava doktora/doktoricu dentalne medicine.
Prijavu sa životopisom šaljite na e-mail: adent.ana@yahoo.com ili anasunko@yahoo.com

Ordinacija Bival traži dr. med. dent.

   Datum objave: 16. 08. 2023.  

Radi povećanog opsega posla traži se dodatni dr. med. dent. za rad na neodređeno.
Radno iskustvo i specijalizacija nisu uvjeti, ali traži se marljivost, pragmatičnost, ambicioznost i posvecenost prema svojoj struci i pacijentima koja će se lijepo uklopiti u naš način rada, te time i doprinjeti kvaliteti same ordinacije Lokacija je Zagreb, kod parka ribnjaka Sa radom se počinje na jesen. CV i ostala pitanja i dogovori slobodno putem maila, fejsa itd...

Traži se dr. med. dent.

   Datum objave: 03. 08. 2023.  

Ordinacija dentalne medicine Nikolić-Poglajen trazi doktora/icu dentalne medicine.

Prijave sa životopisom poslati na info@zobozdravnik-brezice.si, adresa: Ulica Stanka Škalerja 29,Brežice, Slovenija +38641717875


Zapošljavamo doktora dentalne medicine

   Datum objave: 03. 08. 2023.  

Oglas - natječaja za posao doktora dentalne medicine - Go Dent
Želite biti dio inovativnog i brzo rastućeg tima u području stomatologije? Go Dent, malo, ali ambiciozno poduzeće, koje se ističe svojim osobnim pristupom pacijentima, traži entuzijastičnog doktora dentalne medicine koji dijeli našu strast za visokokvalitetnom dentalnom skrbi.
Opis posla: Kao doktor dentalne medicine u Go Dentu, vaša glavna odgovornost bit će pružanje najbolje moguće skrbi našim pacijentima. Očekujemo da ćete primijeniti svoje stručno znanje i vještine kako biste osigurali optimalno oralno zdravlje i stvorili ugodno iskustvo za svakog pacijenta.
Glavni zadaci:
• Obavljanje pregleda i dijagnostika oralnih problema
• Izvođenje svih stomatoloških postupaka
• Izrada individualnih planova liječenja za pacijente
• Praćenje napretka pacijenata i pružanje savjeta za održavanje oralnog zdravlja
• Aktivno sudjelovanje u unaprjeđenju i provedbi personalizirane stomatološke skrbi
• Izgradnja i održavanje dugotrajnih odnosa s pacijentima, stvarajući povjerenje i osjećaj ugodnost
 
Zahtjevi:
• Diploma doktora dentalne medicine
• Valjana licenca za prakticiranje dentalne medicine • Iskustvo u radu s pacijentima i pružanju personalizirane skrbi (poželjno, ali nije uvjet)
• Strast prema pružanju vrhunske stomatološke usluge
• Izvrsne interpersonalne vještine i sposobnost izgradnje povjerenja s pacijentima
• Timski igrač spremni surađivati s našim stručnim timom
• Visok stupanj pažnje prema detaljima i profesionalnosti
 
Ponuda:
• Prilika za rad u poticajnom i naprednom okruženju
• Mogućnost rada s modernom stomatološkom opremom i tehnologijama
• Fleksibilno radno vrijeme koje omogućuje ravnotežu između poslovnog i privatnog života
• Mogućnost profesionalnog razvoja i usavršavanja
• Prijateljsko radno okruženje koje cijeni vaše ideje i doprinos
 
Ako dijelite našu viziju pružanja posebnog i individualnog pristupa pacijentima te želite biti ključni član Go Dent tima, željno iščekujemo vašu prijavu! Molimo vas da svoj životopis pošaljete na e-mail mirela@godent.hr Radujemo se upoznati vas i razgovarati o budućoj suradnji.
Tatjana Cuccurin, dr. med. dent.

 


Tražim posao - pola radnog vremena!

   Datum objave: 13. 07. 2023.  

Doktor dentalne medicine, tek umirovljena, specijalist protetike, zainteresirana za rad na pola radnog vremena, a može i kraće zamijene, na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

E-mail adresa: stipetic@sfzg.hr
Broj mobitela: 0913771032


Zamjene za vrijeme godišnjih odmora

   Datum objave: 11. 07. 2023.  

Dr. med. dent. s 10 godina radnog iskustva, zainteresirana za zamjene za vrijeme godišnjih odmora,7. i 8.mjesec, Zagreb i okolica. email: yellowsunnyhouse5@gmail.com


Zapošljavamo dr. dent. med.

   Datum objave: 11. 07. 2023.  

Dentalna poliklinika Vinica sa sjedištem u Vinici zapošljava doktoricu dentalne medicine sa ili bez radnog iskustva.U obzir dolazi i ispomoć po dogovoru.
Molim životopis poslati na e mail ngalekovicracki@gmail.com ili tel.042 722022 Nina Galekovic Racki Vl.Nazora 60 42207 Vinica

Doktor dentalne medicine (m/ž) | Riviera Dent, Rijeka

   Datum objave: 11. 07. 2023.  

Tražimo doktora dentalne medicine (m/ž) s minimalno 3 godine iskustva, posebno iz protetike, implanto – protetike, endodoncije, restaurativne stomatologije te preventivne dentalne medicine.
Opis posla: • stomatološka dijagnostika (očitavanje 2D i 3D snimaka) i planiranje terapije • samostalno i kvalitetno izvođenje stomatoloških zahvata • savjetovanje i edukacija pacijenta
Uvjeti za zapošljavanje: • završen Fakultet dentalne medicine • položen stručni ispit • licenca za rad izdana od strane nadležne komore • posvećenost struci te želja za napredovanjem i profesionalnim razvojem
Što nudimo: • rad u stručnom timu • pozitivnu atmosferu • dinamično okruženje • kontinuirano učenje, napredak i edukacije
Ako ste samostalni, pedantni, marljivi i odgovorni pridružite se našem timu.
Prijavu sa životopisom poslati najkasnije do 21.07.2023. na: info@rivieradent.com

Dr. med. dent. - dodatni posao (ispomoć u ordinaciji)

   Datum objave: 03. 07. 2023.  
Dr. med. dent. s 8 godina radnog iskustva zainteresirana za rad u ordinaciji kao ispomoć (dodatni posao) na području Slavonskog Broda i okolice. Ukoliko je netko od kolega zainteresiran, molim javiti se na e-mail:  drmeddent.sb@gmail.com

In Dental, Rijeka | Doktor dentalne medicine (m/ž)

   Datum objave: 28. 06. 2023.  

Tražimo DMD s naglaskom na protetiku i implanto-protetiku. Potićemo rad u digitalnom okruženju (IO skener, printer, CAD/CAM). Uvjet je licenca za samostalan rad te poželjno poznavanje talijanskog, slovenskog ili njemačkog jezika (prednost poznavanje dodatnog jezika). Što nudimo - rad na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci - naknada za prijevoz se isplaćuje u cijelosti - rad u podržavajućem, otvorenom timu i okruženju - nesebičnu razmjenu znanja i usavršavanje u vještinama koje će pomoći djelatniku i timu - mogućnost napredovanja i usavršavanja - rad u modernim ordinacijama s digitalnim tehnologijama - rad sa specijalistima i doktorima dentalne medicine s višegodišnjim iskustvom - ugodno radno okruženje - podrška u svim privatnim hobijima i aktivnostima - radi se 5 dana u tjednu od utorka do subote (nedjelja i ponedjeljak su slobodni) Prijave pošaljite na info@indental.hr

Zapošljavamo doktora/doktoricu dentalne medicine

   Datum objave: 28. 06. 2023.  

Zapošljavamo doktora/doktoricu dentalne medicine. Tražimo osobu predanu poslu i zdravlju. Prijave sa životopisom možete slati na e- mail katarina.az@gmail.com, ordinacija se nalazi u Čazmi.

Zaposljavam doktora dent.med. u Mariji Bistrici posebno s iskustvom rada fiksne protetike

   Datum objave: 28. 06. 2023.  

Ordinacija u DZ u koncesiji traži doktora ili doktoricu dent.med. s iskustvom, znanjem i vještinama rada fiksne protetike. Rad na neodređeno, plaćeni putni troškovi, stimulativna primanja. Suzana Petrović Gredičak ddm, 0989273635, mail spg.ddm@gmail.com

Doktor dent. med. - Zagreb centar

   Datum objave: 26. 06. 2023.  

Zapošljavamo DOKTORA DENTALNE MEDICINE (m/ž) s težištem interesa i iskustvom u protetici. Tražimo nekog tko želi ići ukorak s tehnologijom te s interesom u korištenju mikroskopa i protetskim digitalnim workflowom (skener, printer, glodalica). Od stranih jezika obavezno znanje engleskog. Svoj životopis i molbu šaljite na: marijana.kusan@videntis.eu

Doktor dentalne medicine (M/Ž), mjesto rada Poreč

   Datum objave: 26. 06. 2023.  

Privatna stomatološka ordinacija VITALIS DENTIS d.o.o., sa sjedištem u Poreču zapošljava DOKTORA/ICU DENTALNE MEDICINE na puno radno vrijeme. Prijave sa životopisom slati na mira@vitalisdentis.com

Tvoj Posao iz Snova - Doktor Dentalne Medicine

   Datum objave: 12. 06. 2023.  

ŠIRIMO SE i Tražimo Nove Snage 👀
✔️ Želiš kvalitetno startati ili nastaviti svoju karijeru doktora stomatologije?
✔️ Želiš priliku za sofisticirane, velike radove i stručno vodstvo?
✔️ Želiš povjerenje i samostalnost?
✔️ Želiš ravnopravne mogućnosti napredovanja?
✔️ Želiš prostor gdje će se tvoje mišljenje uvažavati od samog početka?
✔️ Želiš stalno ići u korak sa strukom i razvijati se u području koje tebe osobno zanima u poslu?
Postani dio Super Tima STOMATOLOŠKE POLIKLINIKE BREYER, jer ono što radimo vrijedi od 1930!
Za više informacija i prijavu posjeti web stranicu: http://bitly.ws/zaTL

Tvoj Posao iz Snova - Doktor Dentalne Medicine

   Datum objave: 11. 06. 2023.  

Ordinacija dentalne medicine Hela Puljić, dr.med.dent. zapošljava doktora/doktoricu dentalne medicine.
Prijavu sa životopisom šaljite na e-mail: dr.helapuljic@gmail.com Ordinacija se nalazi u Karlovcu.

 

 

RADNA MJESTA - DT

Dentalni tehničar - odjel keramika

   Datum objave: 28. 11. 2023.   

Dentalni laboratorij Nenad Miković zapošljava dentalnog tehničara u odjelu keramike UVJETI: Poznavanje rada i izrada keramičkih nadomjestaka na: - metalnoj konstrukciji - cirkon konstrukciji - litij disilikat konstrukciji Očekujemo pedantnost i izražene organizacijske vještine. Nudimo rad u našem timu u organiziranom sustavu, dinamičnu radnu atmosferu, dodatna usavršavanja, te sažetije informacije o uvjetima u intervjuu
STRUČNA SPREMA: SSS sa položenim stručnim ispitom
RADNO ISKUSTVO: 3 godine VRSTA ZAPOSLENJA: puno radno vrijeme, stalni radni odnos Rok prijave: do 28.12.2023. godine

Dentalni tehničar traži posao

   Datum objave: 27. 11. 2023.   

Kompletan dentalni tehničar sa 19 godina iskustva u svim područjima tehnike traži posao u području Zagreba.
E-mail adresa: trumbic986@gmail.com
Broj mobitela: 0981734889

Dentalni laboratorij Bruno Jakovčić zapošljava dentalnog tehničara (m/ž)

   Datum objave: 24. 11. 2023.   

Dentalni laboratorij Bruno Jakovčić nalazi se u Zagrebu, na Laništu i posluje od 2009. godine. Za proširenje svog tima traži dentalnog tehničara (m/ž) koji je samostalan u radu.
Svi zainteresirani kandidati mogu poslati svoje životopise na mail: bruno@dentalni-laboratorij.com ili nazvati na broj: 091/2520-747.

Poliklinika Dentum zapošljava u dentalnom laboratoriju

   Datum objave: 17. 11. 2023.   

Adria Dental Grupa je najveća grupacija dentalne medicine u Adria regiji. Naš tim stručnjaka predani su pružanju visokokvalitetne dentalne skrbi kroz inovacije, tehnološki napredak i brižnost prema pacijentima. Trenutno objedinjujemo devet klinika, sedam dentalnih laboratorija i 95 najmodernijih dentalnih ordinacija. Poliklinika Dentum vodeća je stomatološka ustanova u Zagrebu, koja se ponosi vrhunskom stomatološkom skrbi i posvećenošću pacijentima. Naša misija je pružiti najkvalitetniju dentalnu uslugu uz korištenje najsuvremenijih tehnologija i tima iskusnih stručnjaka.

Tražimo stručnog dentalnog tehničara/tehničarku koji će se pridružiti našem timu i doprinijeti našem kontinuiranom uspjehu.

Dentalni tehničar (m/ž)

Lokacija rada: Zagreb

Zašto postati dijelom našeg tima? Profesionalni razvoj – potičemo kontinuirano obrazovanje i profesionalni razvoj svih članova tima kroz sudjelovanje u edukacijama, radionicama i seminarima Timski rad – vjerujemo u dijeljenje iskustava, razmjenu ideja i učenje jedni od drugih kroz suradnju i podršku kolega težimo ostvarivanju izvanrednih rezultata Konkurentni benefiti i kompenzacije – osim financijskog paketa, svojim zaposlenicima nudimo i druge pogodnosti Dokazana reputacija – članice Adria Dental Grupe vodeće su klinike u industriji i uživaju povjerenje velikog broja zadovoljnih pacijenata

Opis posla: Kao dentalni tehničar/tehničarka u Poliklinici Dentum, bit ćete odgovorni za izradu dentalnih protetskih radova te suradnju s našim stomatolozima kako bismo osigurali vrhunsku stomatološku skrb za naše pacijente. Vaše odgovornosti uključuju: Izradu različitih vrsta protetskih radova, uključujući krunice, mostove, radove na implantatima. Pripremu i modeliranje zubnih nadomjestaka Uzimanje digitalnih skenova i rad u CAD/CAM sustavima Praćenje i održavanje inventara materijala i opreme Suradnju s doktorima dentalne medicine i drugim članovima tima kako biste osigurali optimalne rezultate za pacijente

Od idealnog kandidata očekujemo: Završena srednja škola, smjer dentalni tehničar Završen pripravnički staž i položen stručni ispit Minimalno 3 godine iskustva u radu na 3Shape software-u (poželjno iskustvo u dizajniranju punih oblika krunica i mostova te radova na implantatima) ILI iskustvo u keramici Sposobnost rada u timskom okruženju Visoka razina preciznosti i pažnje na detalje Odgovornost i profesionalnost

Ako se prepoznajete u opisu i želite se pridružiti našem timu stručnjaka, pošaljite svoj životopis na mail careers@adriadental.com

Napomena: Samo kandidati koji uđu u uži izbor bit će kontaktirani radi daljnjih koraka.


Pomoćni radnik u zubnom laboratoriju

   Datum objave: 16. 11. 2023.   

Dental factory d.o.o. iz Zagreba zapošljava pomoćnog radnika (m/ž) u laboratoriju. Potrebna volja i želja za učenjem i radom. Prijave na: info@dental-factory.hr Kontakt: 098 601 971


Traži se dentalni tehničar (m/ž) - dizajner

   Datum objave: 16. 11. 2023.   

Dental factory d.o.o. iz Zagreba zapošljava dentalnog tehničara (m/ž) za rad u 3 Shape sustavu. Mogućnost edukacija i napredovanja. Prijave na: info@dental-factory.hr Info na: 098 601 971


Traži se dentalni tehničar (m/ž) - keramičar

   Datum objave: 16. 11. 2023.   

Dental factory d.o.o. iz Zagreba traži dentalnog tehničara (m/ž) u području keramike. Nudimo edukacije, stručno usavršavanje i napredovanje u poslu.

Prijave na: info@dental-factory.hr Info: 098 601 971


Stažist ili početnik

   Datum objave: 27. 10. 2023.   

Tražimo stažistu ili početnika tehničara/ ku, željnog napredovanja i učenja.

E-mail adresa: grgekivan07@gmail.com
Broj mobitela: 0958601053


Traži se dentalni tehničar Cad-Cam dizajner

   Datum objave: 25. 10. 2023.   

Dent lab Kallos iz Zaprešića traži Cad Cam dizajnera u 3shape sustavu.Rad u mirnom i motivirajućem okruženju.Prijava i plaća po dogovoru. Upite slati na e-mail : dino.hrestak@gmail.com ili pozivom na br. mob. 098 172 0452


Zapošljavamo

   Datum objave: 20. 10. 2023.   

Privatna praksa zubotehničkog laboratorija Kruno Zeman zapošljava djelatnike na radnim mjestima: Dentalni tehničar(m/ž) - pripravnik - 1 radno mjesto Dentalni tehničar (m/ž) - sa iskustvom (tj. Licencom) - 1 radno mjesto OSIJEK Mob. 098776707 Kruno Zeman krunozeman@gmail.com


Štimac centar dentalne medicine traži dentalnog tehničara (m/ž) - pripravnika

   Datum objave: 06. 10. 2023.   

Štimac centar dentalne medicine širi svoj tim dentalnog laboratorija i traži dentalnog tehničara pripravnika. Pridružite se našem timu stručnjaka i javite nam se putem maila centar@drstimac.com sa životopisom. Opis posla: - Rad u izrazito stručnom i ambicioznom timu - Rad s digitalnim programima i digitalnim protokolima u dentalnoj tehnici - Rad s novim tehnologijama u vrlo modernom dentalnom laboratoriju u sklopu centra dentalne medicine - Rad s visoko kvalitetnim materijalima i proizvodima Uvjeti: - završena škola za dentalnog tehničara - Dobre komunikacijske vještine - Dobre organizacijske vještine - Dobro funkcioniranje unutar tima - Spremnost na učenje i usvajanje novih znanja Što nudimo? - stalni radni odnos - stalne edukacije, stručno usavršavanje i napredovanje u poslu - multidisciplinaran tim tehničara svih grana dentalne tehnike - vrlo motivirajuće uvjete - rad u dinamičnom okruženju, velikom timu doktora - stalne radne izazove Razmijenite iskustvo s multidisciplinarnim timom stručnjaka i pridružite se našem timu! Štimac centar dentalne medicine


Štimac centar dentalne medicine traži dentalnog tehničara (m/ž) - keramičara

   Datum objave: 06. 10. 2023.   

Štimac centar dentalne medicine širi svoj tim dentalnog laboratorija i traži dentalnog tehničara s iskustvom u keramici. Pridružite se našem timu stručnjaka i javite nam se putem maila centar@drstimac.com sa životopisom. Opis posla: - Rad u izrazito stručnom i ambicioznom timu - Rad s digitalnim programima i digitalnim protokolima u dentalnoj tehnici - Izrada fiksne protetike slojevanje keramike za fiksne radove, estetske radove i radove na implantatima - Rad s novim tehnologijama u vrlo modernom dentalnom laboratoriju u sklopu centra dentalne medicine - Rad s visoko kvalitetnim materijalima i proizvodima Uvjeti: - Radno iskustvo minimalno 3 godine u fiksnoj protetici - Dobre komunikacijske vještine - Dobre organizacijske vještine - Dobro funkcioniranje unutar tima Što nudimo? - stalni radni odnos - stalne edukacije, stručno usavršavanje i napredovanje u poslu - multidisciplinaran tim tehničara svih grana dentalne tehnike - vrlo motivirajuće uvjete - rad u dinamičnom okruženju, velikom timu doktora - stalne radne izazove Razmijenite iskustvo s multidisciplinarnim timom stručnjaka i pridružite se našem timu! Štimac centar dentalne medicine


Zapošljavanje dentalnog tehničara (m/ž) za rad u Puli

   Datum objave: 03. 10. 2023.   

Zapošljavamo dentalnog tehničara za rad u suvremenom laboratoriju Željko Orlić na svim pozicijama. Nudimo mogućnost usavršavanja u svim smjerovima dentalne tehnike i stalni radni odnos. Moguće zapošljavanje sa ili bez radnog iskustva. Prijave i informacije na mail: zubni.labor@gmail.com ili na mob: 098 440 636.


Tražimo dentalnog tehničara (m/ž)

   Datum objave: 29. 09. 2023.   

Dentalni laboratorij MIG DENT (lokacija: zapadni kolodvor Zagreb) traži dentalnog tehničara (m/ž) prvenstveno za područje mobilne protetike s mogućnošću napredovanja. Iskustvo poželjno ali nije uvijet. Za sve informacije nazvati na 098/936-0525 ili na mail: migdentlab@gmail.com


Traži se dentalni tehničar

   Datum objave: 19. 09. 2023.   

Ordinacija Labor-dent Matoš d. o. o. traži dentalnog tehničara. IV. Maksimirsko naselje br. 21. Zagreb. Molimo javiti se na broj 091 2754 433


Dentalni tehničar - odjel keramika

   Datum objave: 14. 09. 2023.   

Dentalni laboratorij Nenad Miković zapošljava dentalnog tehničara u odjelu keramike
UVJETI: Poznavanje rada i izrada keramičkih nadomjestaka na: - metalnoj konstrukciji - cirkon konstrukciji - litij disilikat konstrukciji Očekujemo pedantnost i izražene organizacijske vještine. Nudimo rad u našem timu u organiziranom sustavu, dinamičnu radnu atmosferu, dodatna usavršavanja, te sažetije informacije o uvjetima u intervjuu
STRUČNA SPREMA: SSS sa položenim stručnim ispitom
RADNO ISKUSTVO: 3 godine
VRSTA ZAPOSLENJA: puno radno vrijeme, stalni radni odnos
ROK PRIJAVE: do 12.10.2023. godine Prijave slati na mail: zaposljavanje.dental.atelier@gmail.com

Radno mjesto - Dentalni tehničar

   Datum objave: 07. 09. 2023.   

Dentalni laboratorij iz Splita traži dentalnog tehničara za rad u laboratoriju na mobilnoj protetici. Potrebno radno iskustvo 2 godine i više. Za sve informacije zvati na 091 66 61 955


Rudić Dental zapošljava CAD-CAM dizajnera

   Datum objave: 06. 09. 2023.   

Rudić Dental traži dentalnog tehničara s iskustvom za rad na CAD-CAM sustavu, Exocad ili 3 Shape. Laboratorij se nalazi u Zagrebu, kvart Dubrava! Za sve ostale informacije molimo da nas kontaktirate na broj telefona 091/5665592. Hvala Rudic Dental


Stažiranje

   Datum objave: 06. 09. 2023.   

Privatna praksa dentalnog laboratorija trazi stažiste.Sve informacije zvati na broj mobitela 0989336694


Zapošljavamo dentalnog tehničara (Zagreb)

   Datum objave: 06. 09. 2023.   

Zapošljavamo dentalnog tehničara/tehničarku ,za radove na mobilnoj protetici. Mjesto rada -Zagreb (Trešnjevka) Potrebno radno iskustvo 2g. ili više i položen stručni ispit Mogućnost stalnih edukacija i napredovanja Stimulativni uvjeti rada Rad na određeno uz mogućnost stalnog zaposlenja. Kontakt: Mob: 0913636384 email: dentallab.strosar@gmail.com


Zapošljavanje dentalnog tehničara (m/ž) za rad u Puli

   Datum objave: 24. 08. 2023.   

Zapošljavamo dentalnog tehničara za rad u suvremenom laboratoriju na svim pozicijama. Nudimo mogućnost usavršavanja u svim smjerovima dentalne tehnike i stalni radni odnos. Moguće zapošljavanje sa ili bez radnog iskustva.

Prijave i informacije na mail: zubni.labor@gmail.com ili na mob: 098 440 636.


Tražimo dentalne tehničare (m/ž) Zagreb, Centar

   Datum objave: 24. 08. 2023.   

Dentalni laboratorij nudi radna mjesta na poslovima: - gipsaona - mobilna protetika - fiksna protetika (slojevanje keramike).

Detaljnije na: keserdental@gmail.com
091 525 16 52

Zapošljavamo dentalnog tehničara - Pula

   Datum objave: 19. 08. 2023.   

Dentalni Centar Go Dent poziva kvalificirane i motivirane kandidate da se prijave za radno mjesto dentalnog tehničara. Ako imate strast prema dentalnoj tehnologiji, visok standard profesionalnosti i želite se pridružiti našem timu, ovo je prilika za vas.
Pozicija: Dentalni tehničar
Lokacija: Pula Dentalni Centar: Go Dent Pula
Opis posla: Vaša odgovornost će uključivati izradu dentalnih proteza, krunica, mostova te drugih dentalnih pomagala. Također ćete surađivati s našim stomatolozima kako biste osigurali najbolje rezultate za pacijente. Kreativnost, preciznost i profesionalizam bitni su aspekti ove pozicije.
Od vas očekujemo: Relevantno obrazovanje i certifikate za dentalnog tehničara. Iskustvo u izradi različitih vrsta dentalnih pomagala. Poznavanje najnovijih tehnologija i materijala u dentalnoj industriji. Sposobnost rada u timu i suradnje s ostalim zdravstvenim stručnjacima. Visoku razinu preciznosti i pažnje prema detaljima. Komunikativnost i profesionalnost u odnosu s pacijentima. Poštivanje higijenskih standarda i protokola.
Ponuda: Stalno radno mjesto s konkurentnom plaćom. Mogućnosti profesionalnog razvoja i usavršavanja. Sudjelovanje u inovativnim dentalnim projektima. Dinamično radno okruženje u moderno opremljenom Dentalnom Centru. Rad u stručnom timu s naglaskom na suradnji i podršci.
Kako se prijaviti: Ako želite postati dio našeg tima i doprinijeti kvaliteti dentalne skrbi koju pružamo pacijentima, pošaljite svoj životopis na adresu e-pošte: mirela@godent.hr s naslovom "Prijava - Dentalni Tehničar".
Molimo vas da u prijavi navedete svoje kontakte i relevantno iskustvo.
Rok za prijavu: 01.09.2023. Vaše prijave će biti tretirane povjerljivo i koristit će se isključivo u svrhu selekcijskog procesa. Zahvaljujemo svim kandidatima na interesu za rad u našem Dentalnom Centru.

Zapošljavamo dentalnog tehničara - Pula

   Datum objave: 10. 08. 2023.   

Suvremeno opremljena ordinacija s dentalnim laboratorijem dr. Mirko Bušić traži dentalnog tehničara sa ili bez radnog iskustva, poželjno posjedovanje informatičkih znanja i vještina.

Za prijave i više informacija obratite nam se na mail: drmbusic@gmail.com ili br mobitela: 098367773


Dentalni tehničar stalni posao

   Datum objave: 10. 08. 2023.   

Dragaš Dental Design d.o.o. iz Čepina dio Adria dental grupe traži više dentalnih tehničara!
Nudimo stalni radni odnos, edukacije, usavršavanje i napredovanje u poslu! Radi se u dinamičnom okruženju, tim od 6 doktora dentalne medicine te 7 dentalnih tehničara. Radimo isključivo po digitalnim protokolima za potrebe vlastite klinike. Laboratorij je opremljen s modernom tehnologijom i kvalitetnim materijalima. Poželjno je radno iskustvo, organizacijske vještine te funkcioniranje unutra tima.
Prijave na mail: tomislav@d3implant.com
+385 99 5721 305

Retouch dent - traži se dentalni tehničar

   Datum objave: 03. 08. 2023.   

Dentalni laboratorij nudi radna mjesta na poslovima: - gipsaona - mobilna protetika - fiksna protetika (slojevanje keramike).

Detaljnije na: keserdental@gmail.com
091 525 16 52

Neo Lab Medical traži dentalnog tehničara za obradu metala

   Datum objave: 13. 07. 2023.   

Neo Lab Medical d.o.o. širi svoj tim dentalnog laboratorija i traži dentalnog tehničara s iskustvom u obradi metala. Pridružite se našem timu stručnjaka i javite nam se putem maila lab@neo-lab.hr sa životopisom.
Opis posla: - Rad u izrazito stručnom i ambicioznom timu - Rad s novim tehnologijama u vrlo modernom dentalnom laboratoriju u sklopu frez centra Neo Lab
Uvjeti: - Radno iskustvo minimalno 3 godine - Dobre komunikacijske vještine - Dobre organizacijske vještine - Dobro funkcioniranje unutar tima
Što nudimo? - stalni radni odnos - stalne edukacije, stručno usavršavanje i napredovanje u poslu - multidisciplinaran tim tehničara svih grana dentalne tehnike - vrlo motivirajuće uvjete - rad u dinamičnom okruženju, velikom timu doktora - stalne radne izazove.
Javite se na 0958052278 ili lab@neo-lab.hr

Tražimo dentalnog tehničara

   Datum objave: 17. 07. 2023.   

Tražimo dentalnog tehničara na području Splita: -za rad na Cad-Cam sustavu (Exocad) -za rad tražimo osobu s iskustvom. sve ostale informacije molimo da nazovete! na tel.: 091/3213566 Burow d.o.o.


Dentalni tehničar

   Datum objave: 11. 07. 2023.   

Burow d.o.o. , zapošljavamo dentalneog tehničara, iskustvo u digitalnom dizajniranju rada na Cad-Cam Exocad.
Mail: maja@burow. de Maja Burow Tel: 0913213566

Neo Lab Medical traži dentalnog tehničara - Voditelja laboratorija

   Datum objave: 05. 07. 2023.   

Neo Lab Medical d.o.o. širi svoj tim dentalnog laboratorija i traži dentalnog tehničara s iskustvom u vođenju laboratorija. Pridružite se našem timu stručnjaka i javite nam se putem maila lab@neo-lab.hr sa životopisom.
Opis posla: - Rad u izrazito stručnom i ambicioznom timu - Rad s novim tehnologijama u vrlo modernom dentalnom laboratoriju u sklopu frez centra Neo Lab
Uvjeti: - Radno iskustvo minimalno 3 godine - Dobre komunikacijske vještine - Dobre organizacijske vještine - Dobro funkcioniranje unutar tima
Što nudimo? - stalni radni odnos - stalne edukacije, stručno usavršavanje i napredovanje u poslu - multidisciplinaran tim tehničara svih grana dentalne tehnike - vrlo motivirajuće uvjete - rad u dinamičnom okruženju, velikom timu doktora - stalne radne izazove.
Javite se na 0958052278 ili lab@neo-lab.hr

Tražimo dentalnog tehničara!

   Datum objave: 19. 06. 2023.   

Zapošljavamo dentalne tehničare na 3 radna mjesta! 1. Cad-Cam (Exocad/3 Shape) 2. Keramičar 3. Obrada metala/cirkona Tražimo osobe sa više godina iskustva! Za sve ostale informacije molimo da nazovete na broj telefona 091/5665592. Hvala! Rudić Dental d.o.o.


Dentalni tehničar - Mobilna i keramika - Zagreb

   Datum objave: 19. 06. 2023.   

Zapošljavamo iskusnog dentalnog tehničara m/ž sa jako dobrim poznavanjem mobilne protetike. Prednost kandidatima sa iskustvom i u slojevanju keramike. Ugovor na puno radno vrijeme, na neodređeno. Plaćeni prekovremeni, neradni vikendi. Početak rada 1.9.2023 Garancija povjerljivosti u prijavama i razgovorima! Prijave na info@dentique-lab.com Dentique lab Zagreb Privatna praksa dentalnog laboratorija Josip Pecevski


Štimac centar dentalne medicine traži dentalnog tehničara (m/ž) - keramičara

   Datum objave: 16. 06. 2023.   

Štimac centar dentalne medicine širi svoj tim dentalnog laboratorija i traži dentalnog tehničara s iskustvom u keramici. Pridružite se našem timu stručnjaka i javite nam se putem maila centar@drstimac.com sa životopisom.

Opis posla: - Rad u izrazito stručnom i ambicioznom timu - Rad s digitalnim programima i digitalnim protokolima u dentalnoj tehnici - Izrada fiksne protetike slojevanje keramike za fiksne radove, estetske radove i radove na implantatima - Rad s novim tehnologijama u vrlo modernom dentalnom laboratoriju u sklopu centra dentalne medicine - Rad s visoko kvalitetnim materijalima i proizvodima
Uvjeti: - Radno iskustvo minimalno 3 godine u fiksnoj protetici - Dobre komunikacijske vještine - Dobre organizacijske vještine - Dobro funkcioniranje unutar tima
Što nudimo? - stalni radni odnos - stalne edukacije, stručno usavršavanje i napredovanje u poslu - multidisciplinaran tim tehničara svih grana dentalne tehnike - vrlo motivirajuće uvjete - rad u dinamičnom okruženju, velikom timu doktora - stalne radne izazove Razmijenite iskustvo s multidisciplinarnim timom stručnjaka i pridružite se našem timu! Štimac centar dentalne medicine

Dentalni tehničar Cad-Cam dizajner

   Datum objave: 16. 06. 2023.   

Dentalni lab. Kallos iz Zaprešića traži dent. teh. za rad na Cad-Cam sustavu. Dizajn radova ,upravljanje mašinama,završavanje radova. Iskustvo poželjno,plaća po dogovoru. Upite na mob: 098 1720452 ili e-mail: dino.hrestak@gmail.com


Dradent Fress Centar zapošljava dentalnog tehničara

   Datum objave: 15. 06. 2023.   

DRADENT FRESS CENTAR zapošljava dentalnog tehničara(m/ž). Uvjeti: SSS sa položenim stručnim ispitom Očekujemo: Samostalnost u radu, pedantnost, dobru organizaciju, brzinu obavljanja posla, sklonost timskom radu. Stručna sprema: SSS sa položenim stručnim ispitom
Radno iskustvo: poželjno Vrsta zaposlenja: puno radno vrijeme, ugovor na određeno s mogućnošću stalnog radnog odnosa.
Prijave slati na mail: dradent.fress@gmail.com Dražen Jovičević Tel.: 098 228 552

Dentalni tehničar -fiksna protetika

   Datum objave: 15. 06. 2023.   

Traži se iskusni dentalni tehničar ( keramičar ) za fiksnu protetiku sa smislom za estetiku.
Stimulirajući uvjeti rada.
Za sve informacije nazvati na broj M:098844493

Tražimo dentalnog tehničara

   Datum objave: 14. 06. 2023.   

Tražimo dentalnog tehničara na području Zagreba: -za rad na Cad-Cam sustavu (Exocad/3 Shape) -za rad na mjestu keramičara Za oba radna mjesta tražimo osobu sa više godina iskustva.
Za sve ostale informacije molimo da nazovete! Br. tel.: 091/5665592 Rudić Dental d.o.o.

 

 

 

RADNA MJESTA - DA

 

Zapošljavamo dentalnu asistenticu

   Datum objave: 7. 12. 2023.  
Ordinacija u zapadnom dijelu grada zapošljava dentalnu asistenticu. Radno iskustvo nije obavezno.
Prijave slati na mail: ordinacija@ordinacijaceovic.hr

Traži se dentalni asistent za rad u ordinaciji u centru Zagreba

   Datum objave: 7. 12. 2023.  
Traži se dentalni asistent, sa i bez iskustva za rad na mjesto dentalnog asistenta u ordinaciji u centru Zagreba.
Prijave slati na mail:info@dentalofficetina.com ili kontaktirati na broj: 0912538765.

Tražim posao na radnom mjestu dentalnog asistenta

   Datum objave: 6. 12. 2023.  

Tražim posao dentalnog asistenta na području grada Zagreba.Imam četverogodišnje iskustvo rada u ordinaciji dentalne medicine. Tel: +385 97 679 9403 E-mail: anaalandzak90@gmail.com


Zapošljavamo dentalnog/u asistenta/icu mjesto rada Umag

   Datum objave: 5. 12. 2023.  
Zapošljavamo dentalnu asistenticu/asistenta za rad u ordinaciji dentalne medicine Umag.
Uvjet je da zna talijanski jezik. Prijave na broj telefona: 0953847622 ili na e-mail: info@moderndental.hr

Traži se dentalni asistent/ica

   Datum objave: 5. 12. 2023.  
Privatna ugovorna ordinacija u Nedelišću (Međimurska županija) traži dentalnog asistenta na određeno (zamjena za porodiljni).
Životopis poslati na mail: nenajedud@gmail.com

 

Traži se Dentalni asistent- Zagreb centar

   Datum objave: 29. 11. 2023.   
Zapošljavamo dentalnog asistenta (m/ž). Početak rada što prije.
Javiti se na mail: marijana.kusan@videntis.eu

Upražnjeno radno mjesto

   Datum objave: 27. 11. 2023.   
Zubna ordinacija Dr Vera LJuboja iz Rijeke ,ugovorna sa Hzzo-m, zapošljava dentalnog asistenta/ med.sestru sa licencom na neodređeno.
Iskustvo nebitno, tel 099 6941516

Traži se med. sestra/ dent. asistent

   Datum objave: 24. 11. 2023.   
Ugovorna ordinacija dentalne medicine u Zagrebu(zapad) traži dentalnog asistenta/icu, medicinsku sestru/tehničara za rad na neodređeno uz probni rok.
Uvjeti su:

✔️odobrenje za rad nadležne Komore
✔️radno iskustvo
✔️poznavanje rada na računalu

✔️profesionalni odnos prema radu

Molim sve zainteresirane da svoj životopis pošalju na: nadja.apolonio@gmail.com

Poliklinika LiderDent -Tražimo dentalnog asistenta/asistenticu/medicinsku sestru

   Datum objave: 22. 11. 2023.   
Radi rasta opsega posla u potrazi smo za motiviranim djelatnicima koji su spremni uložiti trud i znanje u brizi za pacijente. U LiderDentu Vas očekuje ugodna radna atmosfera, dobri odnosi s kolegama, mogućnosti za edukaciju i usavršavanje, te rad sa naprednom tehnologijom. Od Vas očekujemo ljubav prema poslu, odgovornost, ljubaznost, timski duh, organizacijske i komunikacijske vještine. Ako se pronalazite u opisu, javite nam se i postanite dio našeg tima!
UVJETI:
 • Završena srednja ili viša škola za medicinske sestre ili dentalne asistente
 • Položen stručni ispit
 • Ovjerena sestrinska licenca (Hrvatska komora medicinskih sestara)
 • Minimalno 3 godine iskustva rada
 • Manualne vještine, spretnost i brzina
 • Dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • Znanje rada na računalu (MS Office, mail)
OPIS RADNOG MJESTA:
 • Poslovi vezani uz ambulantni rad
 • Priprema i dezinfekcija radnog mjesta
 • Sterilizacija instrumenata i pribora
 • Provođenje mjera zdravstvene njege sukladno završenoj stručnoj spremi
 • Prijem, priprema i ispraćaj klijenata
 • Administrativne obaveze: vođenje medicinske dokumentacije
Molimo priložiti životopis i motivacijsko pismo na : info@liderdent.clinic


Upražnjeno radno mjesto

   Datum objave: 21. 11. 2023.   
Ord. dentalne medicine dr Vera Ljuboja zapošljava dentalnog asistenta/ medicinsku sestru na neodređeno. Ordinacija ima ugovor sa HZZO-om.
Tel. 099 6941516


Tražim med.sestru/dent.asistenta m/ž

   Datum objave: 16. 11. 2023.   
Ordinacija dentalne medicine David Basač, Kauzlarićev prilaz 7, Dugave, Novi Zagreb, ugovorna s HZZO-om, traži dent. asistenta ili med. sestru na određeno vrijeme kao zamjena za porodiljni dopust.
Upite molim poslati na e-adresu ordinacijabasac@gmail.com ili se javiti na broj mobitela 091/5648-548.

Traži se med sestra/ dent asistent

   Datum objave: 16. 11. 2023.   
Ugovorna ordinacija dentalne medicine u Zagrebu (centar) traži dentalnog asistenta/icu, med.sestru za rad na neodređeno. Uvjet je licenca Komore, 6 mj.radnog iskustva, poželjno poznavanje rada u cezih (mcs) sustavu.

Dentalni asistent

   Datum objave: 16. 11. 2023.   
Ordinacija dentalne medicine Valentina Petrović širi svoj tim i traži dentalnog asistenta. Ukoliko imate strast prema stomatologiji, ako ste motivirani i spremni na učenje i želite biti desna ruka u kirurgiji i protetici, pridružite se našem timu stručnjaka i zajedno s nama stvarajte nove osmijehe.
Svoju prijavu sa životopisom pošaljite na mail: dr.valentinapetrovic@gmail.com

Zapošljavamo dentalnog asistenta

   Datum objave: 16. 11. 2023.   
Ugovorna specijalistička ordinacija dentalne medicine za ortodonciju dr. med. dent. Domina Reljanović Protega traži dentalnog asistenta/icu na neodređeno, uz probni rok. Ordinacija se nalazi u centru grada (Đorđićeva 10) i bavi se isključivo ortodoncijom. Nužno je da kandidat ima licencu tj. dozvolu za samostalan rad.
Molimo kandidate da se prijave na: domina.reljanovic@gmail.com Veselimo se Vašem javljanju!

Poliklinika Bagatin - Medicinska sestra/ Dentalni asistent (m/ž)

   Datum objave: 14. 11. 2023.   
Poliklinika Bagtin u Zagrebu u svrhu širenja i razvoja odjela stomatologije u potrazi je za: dentalnim asistentom (m/ž) ili medicinskom sestrom (m/ž) na odjelu dentala.
STRUČNA ZNANJA I PREDUVJETI:
• Završena škola za dentalne asistente / medicinske sestre
• Ovjerena licenca HKDM (Hrvatska komora dentalne medicine)
• Položen stručni ispit
• Minimalno 1 godina radnog iskustva
• Spretnost i brzina rukovanja instrumentima
• Znanje, motiviranost za učenje i napredovanje u području struke
• Osnovno poznavanje engleskog jezika
• Srednja razina znanja MS Office
• Ljubaznost i susretljivost
 
OPIS POSLA: • Prijem, priprema i ispraćaj klijenata
• Priprema i dezinfekcija radnog mjesta
• Asistencija doktoru dentalne medicine
• Sterilizacija instrumenata i pribora
• Provođenje mjera zdravstvene njege sukladno završenoj stručnoj spremi
• Administrativne obaveze: vođenje medicinske dokumentacije
• Narudžba medicinskih materijala te provjera stanja skladišta i opreme za pojedine ambulante i rad liječnika
 
ŠTO OČEKUJEMO OD VAS?
•Ljubav prema poslu
• Znanje, motiviranost za učenje i napredovanje u području struke
• Predanost radu i proaktivnost
• Ljubaznost i susretljivost
• Timski duh i fleksibilnost
• Izvrsne organizacijske sposobnosti
 
ŠTO VAM NUDIMO?
• Rad u stabilnoj tvrtki, vrhunske uvjete rada i izvrsno radno okruženje
• Kontinuiranu stručnu edukaciju i podršku u rastu i razvoju
• Rad u smjenama, pet dana tjedno
• Paket pogodnosti za zaposlenike
• Datum početka rada po dogovoru
 
 Benefiti za zaposlenike:
• Popust na usluge Poliklinike Bagatin
• Mogućnost korištenja Multisport programa
• Timska druženja
 
Prijave na mail: hr@bagatin.hr

Zapošljamo dentalnog asistenta m/ž

   Datum objave: 8. 11. 2023.   
Ordinacija dentalne medicine Dentus perfectus, Lastovska 12a, Zagreb zapošljava dentalnog asistenta m/ž.
Iskustvo rada u privatnoj stomatološkoj ordinaciji nije nužan zahtjev, ali je prednost. Svaki kandidat je dobrodošao.
 
Što očekujemo?
 • Iskustvo rada u stomatologiji -Entuzijazam u radu s pacijentima i komunikativnost
 • Želja za usavršavanjem i napretkom
 • Priprema ordinacije i održavanje ordinacije čistom
 • Samostalnost u radu, usklađivanje u radu sa doktorom dentalne medicine
 • poznavanje dentalnih protokola rada iz svih polja dentalne medicine
 • Timski rad
 • Visoka motivacija, komunikativnost
 • Poznavanje stranog jezika, prvenstveno engleskog, može biti prednost.
Što nudimo?
 • Stjecanje iskustva i učenje uz rad, stručno usavršavanje.
 • Rad u novoopremljenim ordinacijama, dostupnost radioloških pomagala, strojnu endodonciju, rad na intraoralnom skeneru.
 • Rad u smjeni sa uigranim stomatološkim timom.
 • Pozitivnu radnu atmosferu i međusobnu suradnju.
Svaki kandidat je dobrodošao. Ukoliko imate što tražimo, pošaljite nam prijavu sa životopisom i motivacijskim pismom na e-mail adresu: vedransebecic@gmail.com. Veselimo se svakoj prijavi!

Tražimo višu sestru/dentalnu asistenticu

   Datum objave: 8. 11. 2023.   
Implant Dental Centar Ružević u Splitu traži višu sestru s iskustvom rada u dentalnoj medicini ili dentalnu asistenticu za rad u svim granama dentalne medicine(poželjno iskustvo vađenja krvi).
Zahtjevamo marljivost, socijalne vještine, licencu od strane HKDM-a i sposobnost funkcioniranja u timskom okruženju.
Opis posla uključuje asistiranje u toplom okruženju moderno opremljene klinike. Radno vrijeme je 5 dana u tjednu s povremenim radom subotom. Nudimo posao na neodređeno, uz probni rok od 6. mjeseci.
Prijava isključivo putem maila: info@idc-ruzevic.com - poslati CV, motivacijsko pismo i fotografiju te kontakt broj telefona.

Dentalni asistent m/ž

   Datum objave: 7. 11. 2023.   
Dentalna klinika MB DENT zbog povećanog obima posla, traži dentalnog asistenta sa i bez iskustva. Tražimo odgovornu i abicioznu osobu željnu novih znanja.
Molimo sve zainteresirane da zamolbe šalju na info@mbdent.com

Zapošljavam dentalnog asistenta

   Datum objave: 4. 11. 2023.   
Ordinacija dentalne medicine dr. Draženka Pećanić, Dugave, Novi Zagreb traži medicinsku sestru/dentalnog asistenta. Privatna polivalentna ordinacija je ugovorni partner HZZO-a, zapošljava asistenta/icu sa minimalno 6 mjeseci radnog iskustva u ordinaciji, poznavanja stomatološkog protokola, sterilizacije, poželjno poznavanje rada u Cezih sustavu i spremnost rada u timu.
Cijenjene prijave molim slati na mail:

Traži se medicinska sestra/dentalni asistent

   Datum objave: 3. 11. 2023.   
Ustanova DR. HELGA DENTAL iz Kotoribe zapošljava na neodređeno radno vrijeme dentalnog asistenta/icu ili medicinsku sestru/ tehničara. Nužno je da kandidat ima licencu. Iskustvo poželjno ali nije uvjet.
Prijave na mail: helga.golubich@gmail.com

Zapošljavamo dentalnog asistenta, Varaždin

   Datum objave: 24. 10. 2023.   

Privatna ordinacija dentalne medicine Lana Ćaleta Cupek iz Varaždina zapošljava dentalnu asistenticu/asistenta na neodređeno vrijeme uz probni rad. Tražimo osobu koja je odgovorna, spretna i spremna na rad u dinamičnom okruženju. Prijave sa životopisom molimo poslati na mail: ordinacija.caleta.cupek@gmail.com


Zapošljavamo dentalnog asistenta, Poreč

   Datum objave: 18. 10. 2023.   

Dentalna poliklinika Morelato d.o.o. zapošljava dentalnu asistenticu, pripravnicu ili osobu sa srednjom stručnom spremom medicinskog usmjerenja za rad na neodređeno. Prednost imaju kandidati sa licencom Komore. Molbu i životopis poslati na morelatp@morelato.hr


Dentalni asistent/ asistentica u ordinaciji Ortolook

   Datum objave: 18. 10. 2023.   
Ordinacija Ortolook dr. Leile Latić Hodžić, smještena u novom VMD kvartu Darwinova u Zagrebu, traži dentalnog asistenta/asistenticu, bez obzira na radno iskustvo. Ako si motiviran/a, spreman/na na učenje i želiš postati dio našeg veselog i predanog tima, imamo mjesto za tebe!
Opis posla: - Asistiranje doktorima dentalne medicine i specijalistima - Komunikacija s pacijentima radi pružanja podrške i informacija - Vođenje rasporeda pacijenata i termina - Izrada medicinske dokumentacije
Uvjeti: - Motivacija za rad u estetskoj stomatologiji - Izražene komunikacijske vještine - Timski duh i spremnost za učenje
Nudimo: - Ugovor na neodređeno uz probni rad - Radno vrijeme od ponedjeljka do petka - Priliku za usvajanje novih znanja iz područja dentalne medicine i ortodoncije - Rad u dinamičnom i podržavajućem okruženju Ako želiš postati dio našeg nasmijanog tima i razvijati se u području dentalne medicine, pošalji svoj životopis na smile@ortolook.hr. Radujemo se tvom pridruživanju Ortolook timu.

Traži se med sestra/ dent asistent

   Datum objave: 16. 10. 2023.   

Ugovorna ordinacija dentalne medicine u Zagrebu (centar) traži dentalnog asistenta/icu, med.sestru za rad na neodređeno. Uvjet je licenca Komore, 6 mj.radnog iskustva, poželjno poznavanje rada u cezih (mcs) sustavu. Prijave slati na ordinacija.dr.bozo.lovric@gmail.com


Zapošljavam dentalnog asistenta

   Datum objave: 16. 10. 2023.   

Privatna polivalentna ordinacija dentalne medicine i ugovorni partner HZZO-a zapošljava dentalnog asistenta sa iskustvom rada u svakodnevnim radu ordinacije, poznavanje stomatološki protokola, sterilizacije kao i spremnost rada u timu. Veselimo se Vašem javljanju. Mail marijetabilic@yahoo.com Marijeta Jerkin dr. med. dent.


Zapošljvamo dentalnog asistenta, Velika Gorica

   Datum objave: 12. 10. 2023.   

Zapošljavamo dentalog asistenta u ordinaciji u Velikoj Gorici. Tražimo komunikativnu, spretnu i energičnu osobu spremnu za dinamičnu radnu okolinu, rad u timu i spremnost na učenje i korištenje najnovije tehnologije. Opis posla: asistirenje doktorima dentalne medicine u svim granama dentalne medicine, uključujući implantologiju, komuniciranje s pacijentima i suradnicima, sterilizacija. Pošaljite nam svoj životopis na mail: info@navident-cdm.hr


Traži se dentalni asistent/ica

   Datum objave: 11. 10. 2023.   

Ugovorna specijalistička stomatološka ordinacija za ortodonciju dr. med. dent. Robert Šalinović traži dentalnog asistenta/icu na određeno (uz mogućnost promjene ugovora na određeno). Ordinacija se nalazi u centru grada (Crnatkova 18) i bavi se isključivo ortodoncijom. Nužno je da kandidat ima licencu tj. dozvolu za samostalan rad. Molimo kandidate da se prijave na: info@premiumdent.hr


Tražim pripravnički staž

   Datum objave: 10. 10. 2023.   

Zovem se Mirna Vujević. U potrazi sam za pripravničkim stažom za dentalnu asistenticu u Zagrebu i okolici ali ne isključujem i ostale gradove. Tražim ordinaciju u kojoj bih mogla odstažirati. Vrijedna sam, odgovorna, marljiva te spremna raditi u timu. mail: mirnavujevic105@gmail.com broj mobitela: 091 358 6466


Medicinska sestra/ Dentalni asistent

   Datum objave: 06. 10. 2023.   
Traži se medicinska sestra/tehničar ili dentalni asistent/ica, za rad u ugovornoj ordinaciji dentalne medicine u Španskom.
E-mail adresa: vida.kokot@gmail.com
Broj mobitela: 098768543

Traži se dentalni asistent ili asistentica

   Datum objave: 04. 10. 2023.   

Ugovorna ordinacija dentalne medicine u Šenkovcu traži dentalnu asistenticu ili asistenta na određeno- zamjena za porodiljni dopust. Zainteresirani se mogu javiti na mail: marija.tomic@zg.t-com.hr


Tražim posao dentalnog asistenta

   Datum objave: 04. 10. 2023.   

Zovem se Ivana Erceg. Tražim posao dentalnog asistenta u Šibensko - kninskoj županiji. Posjedujem licencu. Broj mob 0995259955

Dentalna asistentica

   Datum objave: 29. 09. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine Impladent iz Sigeta traži dvije asistentice sa ili bez iskustva,uključujući i dentalne tehničarke za stalni radni odnos. Odlični uvjeti,svi vikendi neradni, mogućnost napredovanja uz vodstvo iskusnih dentalnih asistentica. CV isključivo na e-mail: zorantepsicdr@gmail.com

Tražim dentalnog asistenticu/asistenta

   Datum objave: 26. 09. 2023.   

Tražim dentalnu asistenticu/asistenta za rad u ordinaciji dentalne medicine na određeno vrijeme. Prijave na broj telefona 098/204-933.

Tražimo zubnog asistenta

   Datum objave: 18. 09. 2023.   

Privatna.ord.dent. med. KOS-GRABAR s ugovorom HZZO-a, traži zubnog asistenta kao zamjenu za bolovanje. Potrebna važeća licenca HKDM-a. Ponude molimo slati na mail: ordinacija.kosgrabar@gmail.com mob. 0915375337

Medicinska sestra- dentalni asistent

   Datum objave: 18. 09. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine sa dugodišnjom tradicijom dr Nenad Baltić traži medicinsku sestru- dentalnog asistenta za asistiranje u ordinaciji . Uvijet je cetverogodisnja skola. Molbu, životopis poslati na : info@ drbaltic.eu

Tražimo dentalnog asistenta - Rijeka

   Datum objave: 15. 09. 2023.   

Privatna ordinacija dentalne medicine Tina Babić, dr.med.dent. traži dentalnog asistenta na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6mj. Opis posla: Asisitiranje u ordinaciji dentalne medicine. Posao obuhvaća komunikaciju s pacijentima, vođenje stomatološke dokumentacije, briga oko potrošnog materijala, asistiranje doktoru dentalne medicine, čišćenje i steriliziranje instrumenata Molimo poslati CV na: info@babic-dent.hr

Tražim dentalnog asistenta

   Datum objave: 15. 09. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine Hana Resumović Klanac u Posedarju traži dentalnog asistenta. Prijave na mail: dentalhart4@gmail.com

Traži se dent.asistent/ica (Zagreb)

   Datum objave: 14. 09. 2023.   

Ordinacija u Zagrebu u blizini kvatrića traži osobu na poziciji dentalnog asistenta. Iskustvo je nebitno. Bitni su ambicija,motiviranost za rad i želja za napredovanjem. Zainteresirani molim da se jave na zvonimir.dvojkovic@gmail.com

Traži se dentalni asistent /medicinska sestra - Krapina

   Datum objave: 14. 09. 2023.   

Privatna ordinacija dentalne medicine s ugovorom HZZO-a u Krapini traži dentalnu asistenticu / asistenta / medicinsku sestru / medicinskog tehničara na neodređeno uz probni rok. Tražimo komunikativnu, marljivu i srdačnu osobu koja je spremna raditi u timu te prihvatiti i usvajati nova znanja i vještine. Iskustvo poželjno, ali nije uvjet.

Prijave na: dr.novacki@gmail.com

Dentalni asistent Split

   Datum objave: 11. 09. 2023.   

Tražim dentalnog asistenta. Hzzo ordinacija, područje Split. Obavezna licenca HKDM. Prijave i info ordinacija.dmd@gmail.com 0977223325

Posao dentalnog asistenta

   Datum objave: 11. 09. 2023.   

Privatna ordinacija dentalne medicine u Zagrebačkoj županiji (Laduč) traži dentalnog asistenta na neodređeno uz probni rok od 6 mjeseci. Ukoliko ste mlada, komunikativna osoba koja želi napredovati i steći noći nova iskustva na području dentalne medicine javite nam se putem mail-a:info@smileart.hr ili na broj mobitela:098 845 983. Sandra Pili Gjumlić, dr.med.dent.

Tražim dentalnog asistenta/ asistenticu

   Datum objave: 11. 09. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine dr.sc. Ivona Žužul specijalist oralne kirurgije Klekovacka 12 Posao na neodredjeno Uvjeti rada: licenca za dentalnog asistenta Pozeljno iskustvo
Prijave na
info@idental.hr ili na 091 528 2636

Tražim dentalnog asistenta ili medicinsku sestru

   Datum objave: 11. 09. 2023.   

Tražim dentalnog asistenta ili medicinsku sestru. Uvjet je važeća licenca HKDM.
HZZO ordinacija, mjesto rada Split.
Prijave i info na mail:
ordinacija.dmd@gmail.com
0977223325

Tražim komercijalistu sa talijanskim jezikom za Rijeku

   Datum objave: 07. 09. 2023.   

Traži se komercijalista sa perfektnim znanjem talijanskog jezika za komunikaciju sa pacjentima. Rijeka centar.

E-mail adresa: d.antoncic@icloud.com Broj mobitela: 0994139381

Zamjena

   Datum objave: 06. 09. 2023.   

Traži se dentalni asistent u Petrinji, na određeno,zamjena za porodiljni. Tel.0981813262

Zapošljavam dentalnog asistenta

   Datum objave: 06. 09. 2023.   

Zapošljavam dentalnog asistenta na neodređeno vrijeme u privatnoj ordinaciji sa ugovorom sa Hzz-om. Rok prijave do 21.09. Molim poslati životopis na mail: ntprgin@gmail.com Ordinacija dent. med. Nataša Prgin K. Zvonimira 34, Zagreb

Traži se med. sestra/ dent. asistent

   Datum objave: 06. 09. 2023.   

Ugovorna ordinacija dentalne medicine u Zagrebu (centar) traži dentalnog asistenta/icu, med.sestru/tehničara za rad na neodređeno. Uvjet je licenca Komore, barem 6.mj radnog iskustva, poželjno poznavanje rada u cezihu/mcs programu. Prijave slati na: ordinacija.dr.bozo.lovric@gmail.com

Traži se dentalni asistent/ica

   Datum objave: 06. 09. 2023.   

Ordinacija Premium dent u centru Zagreba (Savska 7) traži 2 dentalna asistenta na puno radno vrijeme. Iskustvo je poželjno, (naročito u području ortodoncije i kirurgije), ali nije uvjet. Molimo poslati CV na info@premiumdent.hr Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na tel. 095 227 7722

Traži se dentalni asistent/ medicinska sestra

   Datum objave: 06. 09. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine u Domu zdravlja Varaždin traži dentalnog asistenta/medicinsku sestru na određeno radno vrijeme zbog višemjesečnog bolovanja. dr. med. dent. Cikač Zoran mob. 0915768362 mail: zorancikac9@gmail.com

Tražim posao na radnom mjestu dentalnog asistenta

   Datum objave: 06. 09. 2023.   

Tražim posao na radnom mjestu dentalne asistenticu na području grada Zagreba s trogodišnjim iskustvom u toj struci.

Posao za dentalnog asistenta

   Datum objave: 29. 08. 2023.   

Privatna ordinacija dentalne medicine s ugovorom Hzzo-a traži komunikativnog, organiziranog dentalnog asistenta/-icu s poznavanjem rada na računalu (operater in-con). Poželjno poznavanje njemačkog jezika i volja i motiviranost za edukaciju i napredovanje u struci. Lokacija Sv.I.Zelina. Početak rada 9/2023. Prijava na neodređeno uz probni rok.

Kontakt SAMO ZA OZBILJNE INTERESENTE UZ LICENCU HKDM-a na 091/8851-441 uz detaljan Cv ako ga do sada imate. S poštovanjem.

Medicinska sestra / dentalni asistent - Koprivnica

   Datum objave: 29. 08. 2023.   

Dental centar Rabađija (Koprivnica) traži medicinsku sestru/tehničara , dentalnog asistenta/icu za rad ne neodređeno. Radno iskustvo nije potrebno.

Prijave slati na: dcrabadija@gmail.com

Tražim dentalnog asistenta Ž/M

   Datum objave: 25. 08. 2023.   

Tražim dentalnnog asistenta od 23.08.2023. do 15.01.2024., bilo kojeg medicinskog smijera, iskustvo nije potrebno.

E-mail adresa: dr.s.varezic@gmail.com
Broj mobitela: 091 4529833

Traži se dentalni asistent /asistentica

   Datum objave: 25. 08. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine Dr. Borisov u Novom Zagrebu traži dentalnu asistenticu / asistenta na neodređeno. Tražimo komunikativni, marljivu i srdačnu osobu koja je spremna prihvatiti i usvajati nova znanja i vještine.

UVJETI -sss -stručni ispit -minimalno 1.godina radnog iskustva -znanje rada na kompjuteru -želja za ostvarivanje vlastitog i timskog napretka.

Svoje prijave sa životopisom molim slati na mail brankica@drborisov.hr ili se javite na broj 091 254 88 95

Posao dentalnog asistenta

   Datum objave: 25. 08. 2023.   

U potrazi za poslom dentalnog asistenta na području Rijeke, nudim radno iskustvo i svoje dosadašnje znanje. Trenutno na porodiljnom još kratak vremenski rok.

E-mail adresa: fazlicnejla889@gmail.com
Broj mobitela: 0955054947

Tražim asistenta

   Datum objave: 24. 08. 2023.   

Tražim alistenta na period od 21.08. 2023. do 15.01.2024., s  mogućnošću produljenja ugovora.

E-mail adresa: dr.s.varezic@gmail.com
Broj mobitela: 0914529833

Tražim asistenta

   Datum objave: 21. 08. 2023.   

Privatna ordinacija u centru Zg. traži dentalnu asistenticu na neodređeno vrijeme.Moguće i na staž ili sa iskustvom.

E-mail adresa: ordinacija.jlt@gmail.com
Broj mobitela: 091 507 42 18

Navident dental centar traži dentalnog asistenta

   Datum objave: 21. 08. 2023.   

Zapošljavamo dentalog asistenta u ordinaciji u Velikoj Gorici. Tražimo komunikativnu, spretnu i energičnu osobu spremnu za dinamičnu radnu okolinu, rad u timu i spremnost na učenje i korištenje najnovije tehnologije.

Opis posla: asistirenje doktorima dentalne medicine u svim granama dentalne medicine, uključujući implantologiju komuniciranje s pacijentima i suradnicima, sterilizacija.

Pošaljite nam svoj životopis na mail: info@navident-cdm.hr

Radno mjesto - Dentalni asistent

   Datum objave: 19. 08. 2023.   

Tražim dentalnog asistenta u ugovornoj ordinaciji HZZO-a za zamjenu na 2 mjeseca.

Potrebna licenca i iskustvo rada u In-con programu.

E-mail adresa: info@dental-par.hr
Broj mobitela: 091 514 29 74

Dentalni asistent

   Datum objave: 11. 08. 2023.   

Ugovorna ordinacija dentalne medicine(Dom zdravlja Županja) traži dentalnog asistenta/icu ili medicinsku seatru/tehničara za rad na određeno vrijeme( 6 mjeseci-do povratka sa porodiljnog dopusta).Uvjet je licenca Komore den.med.,radno iskustvo u ord.dent.med.(6 mjeseci),poznavanje rada u cezihu. Prijave slati na : kaludjer.vesna@gmail.com

Traži se dentalni asistent

   Datum objave: 21. 07. 2023.   

Insula dent d.o.o. traži dentalnog asistenta na pola radnog vremena sa mogućnošću zaposlenja na puno radno vrijeme. Molim vas CV poslati na mail adresu:

insula.dent@gmail.com

Dentalni asistent m/ž

   Datum objave: 16. 07. 2023.   

Dentalna klinika MB DENT zbog povećanog obima posla, traži dentalnog asistenta sa i bez iskustva. Tražimo odgovornu i abicioznu osobu željnu novih znanja. Molimo sve zainteresirane da zamolbe šalju na marijana.bozic@mbdent.com.

Traži se dentalni asistent

   Datum objave: 17. 07. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine zbog povećanog obujma posla traži adekvatno iskusnog dentalnog asistenta. Od vas tražimo: Izražene komunikativne i socijalne vještine te iskustvo u organizaciji rada s pacijentima, izrazito poželjno poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu ( barem b1 -goethe), informatička pismenost ( posebno poznavanje rada s našim informacijskim sustavom), licenca od strane HKDM-a, timski duh, radišnost , volja za učenjem u vedroj i toploj atmosferi našeg tima i dobrom raspoloženju! nudimo posao na neodređeno, uz probni rok od 6. mjeseci.

Prijava isključivo putem maila: dijana.goricki@hi.t-com.hr -poslati CV, motivacijsko pismo i fotografiju te kontakt broj telefona.

Traži se dentalni asistent

   Datum objave: 16. 07. 2023.   

Insula dent d.o.o. traži dentalnog asistenta na pola radnog vremena sa mogućnošću zaposlenja na puno radno vrijeme. Molim vas CV poslati na mail adresu:

insula.dent@gmail.com

Traži se med sestra/ dent asistent

   Datum objave: 30. 06. 2023.   

Ugovorna ordinacija dentalne medicine u Zagrebu (centar) traži dentalnog asistenta/icu, med.sestru/tehničara za rad na neodređeno.

Uvjet je licenca Komore, barem 6.mj radnog iskustva, poželjno poznavanje rada u cezihu/mcs programu. Prijave slati na: ordinacija.dr.bozo.lovric@gmail.com

In Dental, Rijeka | Dentalni asistent/ higijeničar

   Datum objave: 28. 06. 2023.   

Tražimo dentalnog asistenta/higijeničara za puno radno vrijeme. Potićemo rad u digitalnom okruženju (IO skener, printer, CAD/CAM). Uvjet je licenca za samostalan rad te poželjno poznavanje talijanskog, slovenskog ili njemačkog jezika (prednost poznavanje dodatnog jezika). Što nudimo - rad na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci - naknada za prijevoz se isplaćuje u cijelosti - rad u podržavajućem, otvorenom timu i okruženju - nesebičnu razmjenu znanja i usavršavanje u vještinama koje će pomoći djelatniku i timu - mogućnost napredovanja i usavršavanja - rad u modernim ordinacijama s digitalnim tehnologijama - rad sa specijalistima i doktorima dentalne medicine s višegodišnjim iskustvom - ugodno radno okruženje - podrška u svim privatnim hobijima i aktivnostima - radi se 5 dana u tjednu od utorka do subote (nedjelja i ponedjeljak su slobodni) Prijave pošaljite na info@indental.hr

Traži se Dentalni asistent - Zagreb centar

   Datum objave: 26. 06. 2023.   

Dentalni centar u srcu Zagreba traži dentalnog asistenta/icu. Molimo životopise poslati na marijana.kusan@videntis.eu

Traži se Dentalni asistent - Zagreb centar

   Datum objave: 26. 06. 2023.   

Tražimo dentalnog asistenta/icu za rad u ordinaciji dentalne medicine u centru Zagreba,Medvedgradska 39. Iskustvo je poželjno,ali nije uvjet.Primamo i asistente na staž. Molimo zainteresirane da pošalju CV na mail ordinacija.jlt@gmail.com

Tražim posao dentalnog asistenta

   Datum objave: 12 06. 2023.   

Tražim posao dentalnog asistenta na području grada Osijeka. Imam licencu i 8 godina iskustva u velikom centru dentalne medicine koji pokriva sve grane preventive, konzervative i rekonstrukcije, uključujući implantologiju. Isključivo na mail: sun.asistent.1@gmail.com

Radno mjesto - Dentalni asistent

   Datum objave: 05 06. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine u centru Zagreba traži dentalnog asistenta/icu.

Molimo životopise poslati na dubravka.dvojkovic@zg.t-com.hr

Radno mjesto za dentalnog asistenta/icu

   Datum objave: 01 06. 2023.   

Tražimo dentalnog asistenta-icu za rad u ordinaciji dentalne medicine u Dubravi. Iskustvo poželjno, nije uvijet, primamo i asistentice na staž.

Molimo zainteresirane da pošalju CV na mail ordinacija@hrala.com.hr

Traži se dentalni asistent (m/ž) - zamjena za porodiljni

   Datum objave: 09 05. 2023.   

Ordinacija dentalne medicine Karlo Kos-Grabar, dr. med.dent. traži dentalnog asistenta/icu za rad u polivaletnoj praksi OPIS POSLA: - asistiranje doktoru dentalne medicine u izvođenju stomatoloških zahvata - sudjelovanje prilikom provođenja dijagnostičkih postupaka - sterilizacija i održavanje stomatoloških instrumenata i ordinacije

E-mail adresa: ordinacija.kosgrabar@gmail.com
Broj mobitela: 0915375337

 

 

 

 

 

RADNA MJESTA - DH

Dentalna higijeničarka

   Datum objave: 29. 09. 2023.   

Prvostupnica dentalne higijene s licencom za rad traži suradnju na području grada Zagreba.

E-mail adresa: petra91cro@gmail.com
Broj mobitela: 099 409 0927

Tražimo dentalnog higijeničara u Splitu

   Datum objave: 11. 05. 2023.   

Zapošljavamo jednu osobu na radno mjesto Dentalni higijeničar (m/ž) Opis posla - rad uz doktora dentalne medicine - čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje zubi - izbjeljivanje zubi - edukacija pacijenata o provođenju higijene usne šupljine - ostali poslovi po nalogu nadležnog Uvjeti - komunikativna i smirena osoba - dobro surađuje s timom kolega na svim razinama - proaktivna osoba -stimulativna primanja Stručna sprema: Viša stručna sprema, Sveučilišni prvostupnik Jezici: Engleski (razina govora - osnovno, razina pisma - osnovno)
Prijave i životopis slati na: Info@dental-care-croatia.com

 

OPREMA I DRUGO

Eurocompress dental oilless

   Datum objave: 1. 12. 2023.   

Prodajem Eurocompress kompresor, bez uljni model: Dental oilless 50/150V - HP 1,5 10 bara, 50 L ISPRAVAN, potreban mu je servis god proizvodnje 2014.
E-mail adresa: dubravka_lackovic@live.co.uk
Broj mobitela: 0912106969


Iznajmljujem ordinaciju dentalne medicine

   Datum objave: 1. 12. 2023.   

Iznajmljujem kompletno opremljenu ordinaciju dentalne medicine sa RTG-om u Zagrebu kraj Kvaternikovog Trga.
Za ostale informacije nazvati broj telefona 0912430287

Poslovni prostor na Ravnicama (Zagreb)

   Datum objave: 30. 11. 2023.   

Poslovni prostor veličine 60m2 namijenjen za stomatološku ordinaciju, zajedno sa svim kompletnim instrumentarijem potrebnim za rad stomatološke ordinacije i sa 2 zubarske mašine, dajem u zakup na duži vremenski period.
Poslovni prostor nalazi se na Ravnicama u Maksimiru iza Dinamovog stadiona, a sastoji se od 2 radne prostorije u kojima se nalazi u svakoj po jedan stomatološki aparat te sva druga oprema, zatim WC za pacijente, WC za liječničko osoblje, čekaonica za pacijente i spremište. Oba zubarska aparata su marke Siemens Sirona i redovito su održavani u ovlaštenom servisu.
Grijanje poslovnog prostora je plinsko centralno, a prostor je klimatiziran. Mjesečna zakupnina iznosi = 750,00 EUR, Ugovor o zakupu je na minimalno 2 godine, a polog iznosi 2 mjesečne zakupnine.
Molim Vašu ponudu za zakup poslovnog prostora za ordinaciju pošaljite putem Whatsapp, Viber ili SMS poruke na broj mobitela:  098 333 807,  hvala.

Prodaja autoklava

   Datum objave: 27. 11. 2023.   

Prodaje se autoklav Melag, MELAtronic 15 EN+. Ispravan. 700€
Broj mobitela: 0955188419

Prodaja, preuzimanje ortodontske ordinacije s opremom

   Datum objave: 24. 11. 2023.   

U strogom centru Zagreba, ortodontska ordinacija sa laboratorijem, površine ukupno 72 m2 traži novog vlasnika.
25 godina posluje na istoj adresi.
Zainteresirani molim zvati na tel 098229076

Planmeca Compact™ i Touch stomatološka jednica (2014)

   Datum objave: 24. 11. 2023.   

Prodaje se Planmeca Compact™ i Touch stomatološka jednica (2014). Iznimno očuvana i redovno servisirana. U zlatnoj boji.
Oprema: touch panel reflektor nožna bežična pedala (potpuno servisirana nedavno) staklena fontana sa mogućnošću zakretanja ekstra velika tacna bičevi sa svjetlom
Instrumenti: puster, 2 Minetto mikromotora s LED diodom, kolječnik, nasadnik, turbina, skidač kamenca sa svjetlom saug sistem: sisaljka i sauger puster za asistenta sistem čiste vode ( destilirana voda i gradska voda) mogućnost kupnje doktorskog i asistentskog terapeutskog stolca
CIJENA: na upit

Pentamix

   Datum objave: 21. 11. 2023.   

Prodajem vrlo malo korišten Pentamix 3. Info na dora.balac@gmail.com


Prodaje se RTG mobilni

   Datum objave: 20. 11. 2023.   

Prodaje se mobilni RTG Sirona Vario DG, izuzetno malo korišten. Slike na whatsapp, cijena po dogovoru 091 2270677


Oprema za dentalni laboratorij

   Datum objave: 17. 11. 2023.   

Prodajem reciklažnu pjeskaru Krupp (980,00), frez aparat dentalfarm(860,00) i indukcijski ljevač manfredi (3300,00).

E-mail adresa: bjelicihzbs@gmail.com
Broj mobitela:
0981985462


Iznajmljuje se ord. dent. med. u centru Zg

   Datum objave: 16. 11. 2023.   

Tražim dr. dent. med ili specijalista ortodoncije ili kirurgije koji bi ušao u najam ordinacije sa mnom na 2 god - specijalistom protetike. Ordinacija (2 kom) je 70kvadrata u Palmotićevoj. Cijena je 800 EUR.

Javiti se za info 0912325555


Kakvo turbina

   Datum objave: 14. 11. 2023.   

Kakvo turbinu Supertorque 660b, nekorištenju prodajem.
tel.: 0915171127

Vertex Thermoject

   Datum objave: 9. 11. 2023.   

Prodajem vertex thermoject - stroj za izradu thermoplastičnih proteza i kompresor Herkules 200-10-24
Mobitel: 0989376221

Stomatološka stolica KaVo 1058

   Datum objave: 8. 11. 2023.   

Kompletno reparirana 2018. Sve uredno i funkcionalno. Montirana je i moze se isprobati. U cijeni nisu nasadni instrumenti. LED reflektor.

E-mail adresa: info@zimmermann-dental.com
Broj mobitela:
0992990266


Vertex Thermoject

   Datum objave: 8. 11. 2023.   

Prodajem aparat za izradu thermoplastičnih proteza - Vertex Thermoject 22, i kompresor Herkules

E-mail adresa: lidijamerc@gmail.com
Broj mobitela:
0989376221


Ancar serija 3 2019

   Datum objave: 7. 11. 2023.   

Ancar serija 3 (2019) Vrlo malo koristena, maksimalno ocuvana, demontirana. Faro led reflektor, 4 biča. Nalazi se u Opatiji. 10.000€

E-mail adresa: info@zimmermann-dental.com
Broj mobitela:
0912720161


Acteon piezotome cube 2022- piezo kirurski uređaj

   Datum objave: 7. 11. 2023.   

Koristen 2x. Vecina nastavaka nije ni korištena (crest split kit, sinus lift kit, essential kit, crown extension kit) 6000€

E-mail adresa: info@zimmermann-dental.com
Broj mobitela:
0912720161


Dentalni laboratorij iznajmljivanje

   Datum objave: 6. 11. 2023.   

Iznajmljuje se dentalni laboratorij u Zagrebu ili radna mjesta za samostalni rad, više informacija na broj telefona 0952930000.


Stomatološka ordinacija

   Datum objave: 3. 11. 2023.   

Iznajmljuje se ili kupuje uhodana ordinacije dentalne medicine na području Varaždinske, Međimurske ili Koprivničko-Križevačke županije.
 
Kontakt telefon 0955046929

KaVo OP3D ortopan 2D

   Datum objave: 3. 11. 2023.   

Prodaje se 2.5 godine star KaVo ortopantomogram OP3D. Kupljen ViK dental. 250 snimaka. Prodaja radi kupnje 3D CBCT. U potpunosti ispravan. Cijena 10.000 Eura.
E-mail adresa: tomislav.rijetkovic@bj.t-com.hr
Broj mobitela:
098534338

Simens C8

   Datum objave: 2. 11. 2023.   

Prodajem dental unit Simens C 8 s pusterom, elektro motorom i turbinskim crijevom. 2000 €

E-mail adresa: kkuftinec@gmail.com
Broj mobitela:
0992268268


Kavo stom. stolica

   Datum objave: 27. 10. 2023.   

Prodajem Kavo 1059 stara dvadesetak godina, korištena kao pomoćna stolica (pregledi, korekcije protetike, ekstrakcije i sl), tri bića , sve radi, sačuvana , 1700€, nije fiksno.

E-mail adresa: zoransabolovic7@gmail.com
Broj mobitela: 099 2121903


Wironit peć za modele i elektropolirka

   Datum objave: 26. 10. 2023.   

Prodajem navedeno, apatati su ispravni.

E-mail adresa: zecdentist@gmail.com
Broj mobitela: 0921694521


Najam ordinacije

   Datum objave: 24. 10. 2023.   

Iznajmljujem smjenu u ordinaciji dentalne medicine, u Zagrebu (Bužanova). Ordinacija je već bila registrirana te zadovoljava sve mtu. Ordinacija ima pristup invalidima i parking. TEL: 098 746 648


Prodajem rvg

   Datum objave: 23. 10. 2023.   

Prodajem Rvg kupljen 2020 godine. Jako malo korišten. Cijena 2500 eura.

E-mail adresa: stipanovicsara@gmail.com
Broj mobitela:
0998329943


Uređaj za sedaciju Tecno Gaz Master Flux Plus

   Datum objave: 23. 10. 2023.   

Uređaj za sedaciju Tecno Gaz Master Flux Plus - Automatic AS 3000, kupljen 2015. godine, korišten vrlo malo. Uređaj je na kotačima. dolazi sa: - kućištem za mjerenje protoka - balon za kontrolu disanja - 1 spoj s maskom veličina M - 1 maska veličina L - 1 maska veličina S - prilagodnik kisika (O2) s cijevom i nastavkom - prilagodnik dušičnog oksidula (N2O) s cijevom i nastavkom *bez spremnika za 02 i N2O

E-mail adresa: info@orto-nova.hr
Broj mobitela:
0913362445


Akcija Ritter Gdp-1 Opg prodaja

   Datum objave: 08. 10. 2023.   

Prodajem opg aparat Ritter concepct Gdp-1 iz 2010 g.Aparat je u potpunosti u funkcionalnom stanju. Cijena je snižena za 1500e ( bio je 3000e)jer se aparat nalazi u skladištu Dentalgrupe već neko vrijeme i uskoro ću morati plaćati ležernu. Akcijska cijena je 1500e zajedno sa pripadajućim kompjuterom i integriranim programom Triana. Zvati na 098 773 760. Josip Zovko


Quicksleeper - elektronska anestezija

   Datum objave: 06. 10. 2023.   

Prodajem aparat za elektronsku anesteziju QuickSleeper treća generacija , nikad korišten ,cijena 1000 eur. Telefon 0915747293


Stomatološka stolica Kavo Systematica 10/60

   Datum objave: 03. 10. 2023.   

Prodajem stomatološku jedinicu Kavo Systematica 10/60, stara 20 god, redovno servisirana ( Vik dental) i ispravna. U kompletu dolazi turbina, cavitron Mectron sa nastavcima i terapeutski stolac. Informacije na mob. 0998227393


Adec

   Datum objave: 29. 09. 2023.   

Prodajem korišteni Adec performer stroj i Cattani Aspi Jet 6. Lako i povoljno za održavanje . Osiguran dobar i brzi servis. Tel: 099/ 4887 533


Sirona Omnicam

   Datum objave: 28. 09. 2023.   

Prodaje se intraoralni skener Sirona Omnicam,verzija software 4.6.1 i Ortho 1.2,moguć export Stl file,cijena 6000,00 eu.Informacije na telefon 098618007


Intraoralni digitalni rtg radni elementi za ordinaciju

   Datum objave: 11. 09. 2023.   

Digitalni intraoralni rtg,metalni radni elementi sa suhim sterilizatorom izuzetno očuvani ,kao i stolice za čekaonu zbog preseljenja ordinacije prodajem cijena po dogovoru.Slike mogu poslati zainteresiranim na Vaš mail

E-mail adresa: mirko.rabadija@gmail.com Broj mobitela: 098 374 816


Prodajem atlas

   Datum objave: 19. 08. 2023.   

Prodajem atlas Luigi Galasso / Gian Antonio Favero Atlas komplikacija i neuspjeha u dentalnoj implantologiji Cijena 75 EUR

E-mail adresa: bernardamrak@hotmai.com
Broj mobitela:
0918940509


Rasprodaja opreme dentalnog laboratorija

   Datum objave: 02. 08. 2023.   

Prodaju se preostali djelovi opreme dentalnog labora: mikromotori, pult za gipsaonu, parni uređaj, svjetlosni polimerizator, vibrator, plamenici i ostali pribor

E-mail adresa: mamutmarija@gmail.com Broj mobitela: 0989794514


 UV Cleaner-Recirculator

   Datum objave: 02. 08. 2023.   

Prodajem germicidnu i virucidnu lampu za mikrobiološko "čiščenje" ordinacije ili čekaonice.Može biti u funkciji uz prisustvo djelatnika ordinacije.

Informacije na mob. 098 323224 dr. Lovrić


Najam ordinacije

   Datum objave: 13. 07. 2023.   

Iznajmljuje se ordinacija dentalne medicine u Zagrebu(Kalinovica). Ordinacija zadovoljava sve mtu i uvjete Hkdm. Opremljena je suvremenom opremom i materijalima. Postoji mogućnost partnerstva. Ordinacija posjeduje i vlastiti dentalni laboratorij sa stručnim i odgovornim timom.
Sve upite na mail adresu:zub2000@gmail.com ili 0912525179


Stomatološka ordinacija

   Datum objave: 13. 07. 2023.   

Prodajem očuvanu stomatološku opremu koja uključuje Kavo stolac (star oko 20 god,uredno servisiran i radi odlično),set elemenata za pohranu,garderobni ormar,radni stol,kompletni instrumentarij)-uredno pospremljeno i kao novo. Razlog prodaje je kupnja novog namještaja i preseljenje u drugi prostor.
Zainteresirane molim da zovu na broj 091/3666606.
Prilažem i slike na upit.


Polimerizacijska lampa

   Datum objave: 30. 06. 2023.   

Prodajem novu, nikad korištenu polimerizacijsku lampu GC D Light Duo ( Led).
E-mail adresa: anahrboka@gmail.com Broj mobitela: 0913499186


Najam ordinacije

   Datum objave: 30. 06. 2023.   

Dajem u najam jednu smjenu u ordinaciji u Zagrebu. Za više informacija, molim nazvati na 091/5739119.


Kavo Healzone&Diagnodent

   Datum objave: 26. 06. 2023.   

Prodajem KAVO HEALOZONE 2130C I DIAGNODENT PEN 2190 KA Tel. 098 633805 e-mail:stordpetrak@hotmail.com


Unajmljujem ordinaciju

   Datum objave: 14. 06. 2023.   

Tražim ordinaciju za najam na području grada Zagreba.

Kontakt telefon: 099 3707987


Prodaja ljevača i frez aparata

   Datum objave: 12. 06. 2023.   

Prodajem -ljevač u dobrom stanju,(proizvodnja Mitrović).1700€ - frez aparat s paralelometrom i mikromotorom NM3000- 600€ ,

mob: 095 901 45 89


Tražim non-stop rezač odljevaka

   Datum objave: 06. 06. 2023.   

Tražim non-stop rezač odljevaka po mogućnosti u ispravnom stanju.
Javiti se na tel. 035/250-404 ili mob. 099 860 5204.


Prodajem skener

   Datum objave: 06. 06. 2023.   

Zbog zatvaranja laboratorija prodajem skener "CARA 360" . Odlična vijest za zainteresirane kupce je da proizvođač trenutno nudi akcijsku instalaciju SVIH modula (Hyposcad) za ovaj aparat po cijeni od 2000€ znaci i proteze i vironite i kirurške šablone i udlage i...
Željko 0993998394


 

hkdm gray
HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE (HKDM) je samostalna i neovisna staleška i stručno poslovna organizacija doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara, dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara na području Republike Hrvatske sa svojstvom pravne osobe i javnim ovlastima. HKDM štiti prava i interese svojih članova te brine o ugledu i unapređenju njihove struke. HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE  zastupa i predstavlja svoje članove pred državnim tijelima i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu.
Za sva pitanja nazovite
+385 1 4886 710
ili pošaljite poruku na
hkdm@hkdm.hr

Image
Preuzmite mobilnu aplikaciju
HKDM-a


 
 
 


 
 
 
hkdm-google-play
hkdm-app-store