Slide
Predsjednik HKDM-a

Predsjednik Hrvatske komore dentalne medicine

hrvoje-pezo-predsjednik-hrvatske-komore-dentalne-medicine

prim. dr. sc. Hrvoje Pezo, dr. med. dent.

Dr. Hrvoje Pezo je završio Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i specijalist je protetike. Također, magistrirao je na Sveučilištu u Zagrebu na Ekonomskom fakultetu. Godine 2022. dodijeljena mu tu je titula Primarijusa Ministarstva zdravstva. Doktorirao je 2023. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Dr. Hrvoje Pezo je predsjednik Hrvatske komore dentalne medicine od 2007. godine. Također obnaša dužnosti predsjednika Gradskog društva Crvenog križa Zagreb, drugi je dopredsjednik Hrvatskog liječničkog zbora (HLZ), pročelnik je Odjela za medicinu Matice Hrvatske a od 2017. godine je predavač na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku.
Glavni urednik je izdanja Dental Mammoth Osnove kliničke dentalne medicine, Osnove estetike u dentalnoj medicini i Pojmovi u ordinaciji dentalne medicine.
Područja interesa: ekonomija zdravstvenog sustava, financije u zdravstvenom sustavu, zdravstveni turizam, stomatološka protetika i CAD/CAM sustavi u dentalnoj medicini.

 

 

hkdm gray
HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE (HKDM) je samostalna i neovisna staleška i stručno poslovna organizacija doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara, dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara na području Republike Hrvatske sa svojstvom pravne osobe i javnim ovlastima. HKDM štiti prava i interese svojih članova te brine o ugledu i unapređenju njihove struke. HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE  zastupa i predstavlja svoje članove pred državnim tijelima i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu.
Za sva pitanja nazovite
+385 1 4886 710
ili pošaljite poruku na
hkdm@hkdm.hr

Image
Preuzmite mobilnu aplikaciju
HKDM-a


 
 
 


 
 
 
hkdm-google-play
hkdm-app-store