Slide
Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija HKDM-a

U želji da putem mobilne aplikacije Hrvatske komore dentalne medicine - interaktivnim putem, možete obavljati kontinuirani uvid u Vaše podatke iz registra, Hrvatska komora dentalne medicine osigurala Vam je uvid u stanje vaših bodova usavršavanja, podatke vezane uz vašu licencu, odnosno dozvolu za rad, pregled vrednovanih tečajeva stručnog usavršavanja i aktualne informacije u dentalnoj medicini te niz novih sadržaja.
hkdm - mobilna aplikacija

Aplikaciju možete preuzeti na:

app store gray
   app store gray
Apple AppStore-u   Google Play-u
 
Nakon instalacije aplikacije, potrebno je izvršiti Vašu registraciju na način da unesete: VAŠE IME, PREZIME TE EVIDENCIJSKI (ČLANSKI) BROJ ILI VAŠ OIB.
hkdm gray
HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE (HKDM) je samostalna i neovisna staleška i stručno poslovna organizacija doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara, dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara na području Republike Hrvatske sa svojstvom pravne osobe i javnim ovlastima. HKDM štiti prava i interese svojih članova te brine o ugledu i unapređenju njihove struke. HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE  zastupa i predstavlja svoje članove pred državnim tijelima i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu.
Za sva pitanja nazovite
+385 1 4886 710
ili pošaljite poruku na
hkdm@hkdm.hr

Image
Preuzmite mobilnu aplikaciju
HKDM-a


 
 
 


 
 
 
hkdm-google-play
hkdm-app-store