Image

 

Važna obavijest

članovima
Hrvatske komore dentalne medicine

Od 1. ožujka 2024. godine nadalje, svi tečajevi stručnog usavršavanja u organizaciji/ suorganizaciji Komore će se održavati isključivo uživo.

 
Ova promjena ima za cilj osigurati kvalitetnije iskustvo učenja i razmjenu znanja među našim članstvom.
Uživo održani tečajevi pružaju brojne prednosti, uključujući interaktivnost, mogućnost neposredne komunikacije s predavačima i kolegama te stvaranje osobnih i profesionalnih veza unutar naše zajednice.
Molimo vas da imate na umu ovu promjenu prilikom planiranja vaših aktivnosti i obrazovnih potreba. Detalje o rasporedu tečajeva i prijavama možete pronaći na našoj web stranici.
 
Hrvatska komora dentalne medicine
hkdm gray
HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE (HKDM) je samostalna i neovisna staleška i stručno poslovna organizacija doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara, dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara na području Republike Hrvatske sa svojstvom pravne osobe i javnim ovlastima. HKDM štiti prava i interese svojih članova te brine o ugledu i unapređenju njihove struke. HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE  zastupa i predstavlja svoje članove pred državnim tijelima i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu.
Za sva pitanja nazovite
+385 1 4886 710
ili pošaljite poruku na
hkdm@hkdm.hr

Image
Preuzmite mobilnu aplikaciju
HKDM-a


 
 








 


 
 








 
hkdm-google-play
hkdm-app-store