Image
Na temelju članka 28. točka 14. Statuta Hrvatske stomatološke komore («Narodne novine» br. 44/04), lzvršni odbor Komore, na svojoj 63. sjednici održanoj dana 10. ožujka 2005. godine donosi slijedeću
 

O D L U K U

I.
Baza podataka o članovima Hrvatske stomatološke komore vodi se pri Komori u elektronskom obliku i ne može se koristiti izvan Komore.
II.
FIzičke i pravne osobe koje su zainteresirane za distribuciju raznih obavijesti, materijala i sI. doktorima stomatologije - članovima Komore, obvezne su Komon podnijeti svoj pisani zahtjev.
Nakon zaprimanja zahtjeva iz prethodnog stavka, Ured za financijsko poslovanje dostavlja podnositelju zahtjeva obrazac.
III.Podnositelj zahfjeva Komori dostavlja popunjeni obrazac u kojem se Izmeclu ostaloga navodi kome se žefi dostaviti materijal, broj primjeraka, vremenski period dostave i sI. Uz popunjeni obrazac obvezno se dostavlja i primjerak materijala koji će Komora dostaviti svojim Članovima.
IV.
Na temelju zaprimljenog obrasca i primjerka materijala iz točke III. ove
' Odluke, lzvršni odbor Komore odlučuje o opravdanosti slanja materijala. Ukoliko se ; ocijeni da dostava materijala nlje opravdana, o Istome će se obavijestiti podnositelj i. zahtjeva. U slučaju donošenja pozifivne odluke, Ured za financijsko poslovanje će podnositelju zahtjeva dostaviti fakturu s izračunom poštarine I manipulativnirn
troškovima Komore.
Dostava matenjata izvršit će se nakon što podnositelj zahtjeva Komori dostavi dokaz o uplati iznosa iz prethodnog stavka na žiro račun Hrvatske stomatolo,ške komore.
 
V.
Ova Odiuka stupa na snagu danorn donošenja na sjednici izvršnog odbora Komore.
Predsjednik Izvršnog odbora Komore
Željko Zubović, dr, stom. v. r.
hkdm gray
HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE (HKDM) je samostalna i neovisna staleška i stručno poslovna organizacija doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara, dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara na području Republike Hrvatske sa svojstvom pravne osobe i javnim ovlastima. HKDM štiti prava i interese svojih članova te brine o ugledu i unapređenju njihove struke. HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE  zastupa i predstavlja svoje članove pred državnim tijelima i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu.
Za sva pitanja nazovite
+385 1 4886 710
ili pošaljite poruku na
hkdm@hkdm.hr

Image
Preuzmite mobilnu aplikaciju
HKDM-a


 
 








 


 
 








 
hkdm-google-play
hkdm-app-store